Salt a Europa del Mallorca

Els de Laudrup ja són sisens en vèncer el Màlaga i obtenir la sisena victòria

El Màlaga va perdonar en el primer temps i ho va pagar car en la segona

Webó i Chori Castro van ser els encarregats de treure suc a les ocasions

El Mallorca va assolir contra el Màlaga a l'Iberostar Estadi la sisena victòria de la temporada, amb la qual s'ha alçat fins a la zona d'Europa League.

Els de Michael Laudrup van somriure després del xiulet final gràcies a l'efectivitat i el futbol que van desplegar en la segona part, en què en els deu primers minuts van deixar gelat el rival amb els dos gols de Pierre Webó i Chori Castro.

Els mallorquins, però, podrien haver marxat al descans amb un resultat advers, i és que en els primers 45 minuts les millors ocasions van ser a càrrec del conjunt que dirigeix Manuel Pellegrini. Duda, en dues ocasions, i Welington, rematant de cap una pilota que va topar amb el pal, van fer mèrits per avançar el seu equip. Així doncs, el 0-0 amb que es va arribar al descans era la millor notícia per als illencs, que malgrat tot podrien haver marcat amb un xut de Chori que va fer inútil el porter Rubén cinc minuts abans de la mitja part.

El segon acte va començar un altre cop amb una bona ocasió malbaratada pel visitant Eliseu just en la jugada anterior del gol de Webó. El davanter camerunès no va perdonar els andalusos amb una gran assistència del seu company Chori Castro. Sis minuts després, es van invertir els papers i Castro, habilitat per Webó, va desfer-se de Rubén per superar-lo a pler i sentenciar el matx. El segon gol va fulminar les aspiracions del Màlaga, que va desaparèixer del mapa. El desencant dels jugadors de Pellegrini va ser gran i Eliseu, en el darrer minut del partit, va desaprofitar l'oportunitat de fer el gol de l'honor des del punt de penal. Aouate va volar per aturar el penal i poc després va saltar d'alegria per celebrar el triomf.