Més futbol

1a CATALANA

La Rapitenca no acaba el partit a Montcada

L'àrbitre suspèn el matx en el minut 97 per la invasió de camp arran de l'empat dels de Santi Palanca, marcat pel porter Raúl

MONTCADA

2

RAPITENCA

2

MONTCADA:

Adri, Norbert, Pacheco, López, Víctor, Andrés, Sánchez (Capilla, 75'), Sanchis, Solano (Aitor, 90'), Albert i Paski (Tamudo, 49').

RAPITENCA:

Raúl, Joab (Ian), Cano (Felipe, 85'), Mario, Pere (Jorge, 70'), Sergi Grau, Teixidó, Edgar, Cuqui, Hugo i Callarissa.

GOLS:

1-0 (20') Solano. 1-1 (44') Teixidó. 2-1 (52') Albert. 2-2 (90+7') Raúl.

ÀRBITRE:

Rigau Garcia.
T.G.:
Als locals López, Sánchez, Sanchis, Albert i Tamudo, i als visitants Sergi Grau, Edgar i Callarissa.
T.V.:
Doble amonestació al local Víctor (86').

L'àrbitre va decidir suspendre el partit entre el Montcada i la Rapitenca en el minut 97 perquè diversos aficionats locals van envair el camp amb la intenció d'agredir l'àrbitre i jugadors ebrencs. Aquest fet va arribar instants després que la Rapitenca marqués el gol de l'empat en el temps afegit per mitjà del seu porter Raúl, que havia sortit per rematar. El partit va anar més enllà del terreny de joc, i els jugadors de la Rapitenca van ser víctimes del robatori de diversos objectes personals al vestidor. Una indefinició de la Rapitenca va deixar la pilota als peus de Solano, que va avançar el seu equip. Teixidó va replicar amb un llançament de falta magistral que va entrar per l'escaire. Després de la represa, els locals es van avançar amb un cop de cap després d'una falta. Raúl va acabar sent l'heroi dels ebrencs fent el gol de l'empat quan s'havien jugat set minuts del temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)