2a divisió A

2a DIVISIÓ A

GIRONA

El Rayo-Girona o el partit dels 400.000 serveis de banda

«Diumenge hi haurà 400.000 serveis de banda.» La frase, textual, és de l'entrenador del Girona, Raül Agné, en ple entrenament, ahir al matí a Montilivi. Jugar al camp del Rayo Vallecano, que fa 102 metres de llarg per 64 d'ample, exigeix concentració, i això és el que va demanar Agné en els serveis de banda.

Agné va seguir part de l'entrenament assegut a la grada de preferent, però cap al final va baixar a la gespa per donar consignes als seus jugadors en el servei de banda. I a Dorca, Ángel i, en menys mesura, a Dani Bautista, els va tocar el rebre. «S'ha d'estar atents a tot. Ja coneixeu el mister. És molt intens i fa bé perquè així manté la tensió i no ens podem relaxar», va explicar el sevillà Bautista després de l'entrenament.

A banda del lateral esquerre, el club també va escollir el central Fran Noguerol perquè fes valoracions del Rayo-Girona. Al gallec (34 anys), no el sorprèn l'exigència de l'entrenador i sap què trobarà. «És un camp especial per les mides i perquè el Rayo és segon i el millor equip local. Hi ha un mur darrere les porteries i tens la sensació que és més petit del que és.»

«Esforç mental.»

L'exjugador del Celta, que va guanyar el curs passat a Vallecas (1-2), diu què suposa jugar-hi. «El camp exigeix especial atenció, especial intensitat i especial concentració, ja que castiga els errors. Sempre requereix un esforç mental molt gran», va comentar el central.


Agné demana a l'equip atenció per jugar al reduït camp del Rayo

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)