3a divisió FEF

L'Ascó acaba escaldat contra el líder (0-3)

Dos gols en els deu primers minuts de Guitart, que va acabar fent un «hat-trick», van condemnar l'equip de Ravnic

Mauro Ravnic
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«El Llagostera ha sortit molt fort i en deu minuts ha sentenciat el partit. És un equip sense fissures i desitjo que pugi»
«El sistema de joc el fan bo o dolent els jugadors. No ha sortit el partit que volíem i cada error el paguem car. Espero que això millori en els propers partits»

ASCÓ

0

LLAGOSTERA

3

ASCÓ:

Felip, Cristian, Isma, Jose Ramon, Xavi Gràcia, Redondo, Yuriy (Mohe, 56'), Luis Garcia (Frede, 62'), Manu, Mauri i Jaime (Hèctor, 65').

LLAGOSTERA:

Ivan Portolés, Aimar, Vallho, Canal, Javi González, Quim Boadas, Roca (Pedrito, 73'), Granell, Mas (Masferrer, 45'), Eloi (Peque, 45') i Guitart.

GOLS:

1-0 (3') Guitart. 0-2 (9') Guitart. 0-3 (71') Guitart, de penal.

ÀRBITRE:

Pablo Querol.
T.G.:
Als locals Manu, Xavi Gràcia, Jaime, Mauri i Cristian, i al visitant Roca
. T.V.:
Directa al local Felip.

L'Ascó continua en estat crític i va evidenciar contra el líder les seves mancances de cara a gol. Els de Mauro Ravnic no van tenir temps de demostrar res, perquè en només deu minuts el Llagostera ja havia imposat la seva llei amb dues dianes. El despertament va ser dolorós, i els de la Ribera d'Ebre van haver d'arrossegar aquest desavantatge durant tot el partit. Una càrrega que es va veure alleugerida per una major possessió de la pilota, tot i que això no va servir de res, ja que les ocasions van brillar per la seva absència. Guitart, que va fer un hat-trick, va donar el cop de gràcia als asconencs, que, per tercer partit consecutiu, no van ser capaços de fer cap gol.

La primera aproximació per part del Llagostera va acabar amb un subtil toc de pilota d'un jugador gironí a la frontal, deixant completament sol Guitart, que va enviar un xut creuat a la porteria de Felip. El gol va tenir continuïtat i en el minut 9, Guitart va enviar una centrada xut des de la banda esquerra que ni Felip ni Manu van saber refusar en una falta d'entesa. Aquest segon gol va ser una llosa per a l'Ascó, que va trigar uns minuts a reaccionar, mentre que els gironins no en tenien prou i continuaven posant setge a la porteria rival. En el segon temps, el conjunt d' Oriol Alsina va defensar més en terreny propi i va cedir la possessió als de Ravnic. L'acció més clara dels asconencs va ser una rematada de cap de Manu en un llançament de córner en el minut 56. El Llagostera va deixar el partit vist per sentència transformant un clar penal per mitjà de Guitart i que li va costar la vermella directa a Felip. Amb aquesta derrota, l'Ascó ja porta 13 jornades sense guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)