2a divisió A

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Oliva ja mana al Nàstic

El nou tècnic del conjunt grana va ordenar ahir una doble sessió en el seu primer dia de feina

La plantilla va explicar que el lleidatà els ha exigit més mobilitat en atac i més confiança

El nou entrenador del Nàstic, Joan Carles Oliva, ja mana. El tècnic lleidatà va dirigir ahir al matí el seu primer entrenament amb el conjunt grana i des del primer dia ja va tractar d'inculcar les seves idees i de deixar empremta del seu segell. Pel que van dir els dos jugadors que ahir van parlar a la sala de premsa, Fernando Morán i Juan Domínguez, «la mobilitat en atac i l'augment de la confiança», són alguns dels objectius que el nou tècnic s'ha marcat assolir per començar. És més, per intentar aprofitar el temps al màxim fins diumenge que ve, quan s'estrenarà de manera oficial a la banqueta en el partit al camp del Granada, el tècnic ja va decidir ahir que l'equip també s'entrenaria a la tarda, completant així una doble sessió d'entrenament en el seu primer dia de feina.

Poc després que Luis César s'acomiadés de la plantilla i dels empleats del club, Oliva es va reunir al vestidor amb els seus nous jugadors i tot seguit va sortir al Nou Estadi, on va dirigir una sessió amb molta pilota i amb interrupcions constants per anar marcant les directrius als seus pupils. Acabat l'entrenament, tant Morán com Juan Domínguez van assumir la part de culpa que tenen els jugadors en l'acomiadament de Luis César, tot i que esperen que «l'aire fresc» que aportarà Oliva serveixi per remuntar el vol.

I avui, primer aperitiu.

L'equip es tornarà a entrenar aquest matí, i a la tarda disputarà un amistós al barri de la Floresta contra el conjunt local, que juga a segona regional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)