Quasi tres mesos després, l'Ascó torna a guanyar un partit

Els riberencs van vèncer el Palamós amb un gol en el minut 89

ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Crec que al final ha guanyat l'equip que ha tingut menys por de perdre»
«Els dos equips hem jugat amb molta pressió, i amb la victòria nosaltres ens l'hem treta una mica de sobre. La victòria ens donarà tranquil·litat»
Ramon Monràs
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
«Estem en una mala ratxa. Creia que guanyaríem i no hem pogut ni empatar»

Tretze jornades i gairebé tres mesos després, l'Ascó ha tornat a guanyar un partit en la tercera divisió. Els riberencs van derrotar per 0-1 el Palamós amb un gol de Luis García a les acaballes del partit. Una victòria transcendental per als homes de Mauro Ravnich, que s'acosten a només dos punts de la zona de permanència i aconsegueixen també el primer triomf a domicili de la temporada.

La primera part va començar amb una indecisió defensiva en els primers segons que va obligar Cabacés, que debutava a la porteria de l'Ascó, a tallar una pilota dividida per evitar el primer gol del conjunt local. El fort vent que va bufar, sobretot en el primer temps, va condicionar molt el partit. Aquesta situació, juntament amb la necessitat de punts que tenien els dos equips, no va permetre veure un joc gaire fluid.

Després del descans, els riberencs van dominar amb més autoritat i Dani Redondo (54') va estar a punt d'avançar el seu equip. Uns minuts després, Esteve també hauria pogut marcar, però el seu xut va acabar a les mans del porter. També va tenir la seva opció el Palamós amb una rematada d'Alexis que va sortir una mica desviada. Finalment, quan faltava només un minut, una passada de Jaime cap a Luis García va ser aprofitada pel davanter riberenc per fer l'únic gol del partit i donar tres punts d'or a l'Ascó.