Territorial

El Torredembarra perd més que un partit

El Torredembarra va perdre l'oportunitat d'enganxar-se a la part alta de la taula contra un rival directe, el Calafell. En el minut 1, els visitants, ben col·locats, ja van sorprendre amb un gol que van ratificar sis minuts després amb el 0-2, sense que els locals poguessin reaccionar. Abans del descans, encara va arribar el 0-3. Després de la represa, els canvis dels de casa van revifar el joc i van aconseguir dos gols, però no van poder remuntar.

TORREDEMBARRA 2

CALAFELL 3

TORREDEMBARRA: Jesús, Arturo, Vicente (Dani Morros), Calvet, Cristian, Ignasi, Vidal (Perelló), Cubiles (Aitor), Zabarelli, Ramón i Rosado.

CALAFELL: Francisco, Adrià, David, Pineda, Pedro, Ballesta, Julio, Juan (Fuster), Alejandro (Manel), David (Rafael) i Ayoud (Rodríguez).

GOLS: 0-1 (1') Joan. 0-2 (7') Ayoud. 0-3 (40') Joan. 1-3 (55') Rosado. 2-3 (82') Pineda en pròpia porteria.

ÀRBITRE: Balcells Dalmau.