SUPERLLIGA FEMENINA

L'Espanyol femení no té pietat davant el Sant Gabriel

El Sant Gabriel rep una golejada, però es classifica a la segona fase

La derrota del Torrejón al grup C, les fa ser les millors terceres

Rebre una golejada mai no havia deixat un equip tan feliç. El Sant Gabriel, a qui l'empat contra l'Espanyol li servia per ser les millors terceres i classificar-se per a la segona fase per la lluita del títol estatal, no va haver d'apel·lar al seu resultat i es va classificar gràcies a la derrota del Torrejón contra el Rayo al grup C.

I és que l'Espanyol, en cap cas, no va tenir condescendència davant un Sant Gabriel necessitat. Les noies d'Òscar Aja volien acabar la primera fase de la millor manera i des d'un principi van anar per la victòria. No va ser, però, fins tres minuts després de la primera mitja hora de partit que Monforte va encetar el marcador. A partir d'aquí, el futbol de les espanyolistes es va anar imposant i amb el segon i el tercer gol de Vero i Monforte van deixar enllestit el partit abans del descans.

Després de la represa, l'Espanyol va sortir disposat a ampliar l'avantatge i, en només cinc minuts, Willy, amb una estètica vaselina i Erika van marcar el quart i el cinquè.

Les visitants van sucumbir davant el joc visitant, però tot i així, en els darrers instants de partit, Dori va fer el gol de l'honor.

D'aquesta manera, l'Espanyol tanca la primera fase indiscutiblement en la primera posició.

SANT GABRIEL
1
ESPANYOL
5
SANT GABRIEL:
Marina, Eve, Eva (Alba, 76'), Juli, Olga, Gemma (Núria, 46'), Baudet, Alba, Cubí (Cristina, 67'), Marta (Esther, 76') i Dori.
ESPANYOL:
Alba (Mariajo, 61'), Ane, Marta Torrejón (Willy, 46'), Lara, Sonia, Sandra, Vane (Meseguer, 46'), Monforte, Sara Mérida, Erika i Vero.
GOLS:
0-1 (33') Monforte. 0-2 (39') Vero. 0-3 (44') Monforte. 0-4 (47') Willy. 0-5 (49') Erika. 1-5 (84') Dori.