Nàstic

1a CATALANA

La Rapitenca fa gaudir

Els del Montsià són els màxims golejadors (37) i ja estan a només dos punts del tercer lloc

En la meitat dels partits que ha jugat, el conjunt de Santi Palanca ha marcat tres o més gols

Santi Palanca
TÈCNIC DE LA RAPITENCA
«Arribem molt a l'àrea perquè l'equip ha assimilat bé el sistema i sempre mira amunt i, a més, ho fem amb molts homes; i no només pel que fa als davanters sinó també als de segona línia»
«Després de la decepció del descens, cada vegada ve més gent a la Devesa, on feia temps que l'afició no veia guanyar tant l'equip»

La Rapitenca està tornant a fer vibrar els seus aficionats i no només pels bons resultats recents –només ha perdut un dels últims deu partits i ha sumat 10 dels darrers 12 punts en joc–, sinó també per la seva efectivitat de cara a porteria. Els blaus són els màxims golejadors de primera catalana amb un total de 37 dianes en 16 partits i en la meitat d'aquests han fet tres o més gols, amb un 2-7 inclòs al camp del Blanes. «Arribem molt a l'àrea perquè l'equip ha assimilat bé el sistema i sempre mira amunt i a més ho fem amb molts homes, i no només pel que fa als davanters, sinó també als de la segona línia», explica el tècnic, Santi Palanca. Dos jugadors, Callarisa i Parra, ja han marcat vuit gols; dos més, Gilabert i Raúl Teixidó, cinc; i uns altres dos, Sergi Grau i Àlex Forés, quatre. Fins i tot, el porter Raúl Jiménez ha marcat.

La fortalesa a casa, on la Rapitenca ha guanyat sis partits, i amb molta solvència, i només n'ha perdut un, està sent una altra de les claus, com destaca Palanca: «Després de la decepció del descens, cada vegada ve més gent a la Devesa, on feia temps que l'afició no veia guanyar tant el seu equip.» Els blaus són ara quarts a dos punts del tercer i el segon, l'Olot i el Tàrrega, que s'enfronten diumenge. Vencent a casa el filial de la Grama, doncs, la Rapitenca entrarà en posicions de fase d'ascens.

ELS GOLEJADORS

Amb 8 gols
Callarisa i Parra.
Amb 5 gols
Gilabert i Raúl Teixidó.
Amb 4 gols
Sergi Grau i Àlex Forés.
Amb 1 gol
Mario, Villa i Raúl Jiménez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)