1a divisió

El Vila-real evita la revenja balear

VILA-REAL

3

MALLORCA

1

VILA-REAL:

Diego López, Ángel, Gonzalo, Musacchio, Capdevila, Bruno, Cani, Cazorla (Senna, 80'), Borja Valero, Rossi (Altidore, 84') i Nilmar (Marco Rubén, 76')

MALLORCA:

Aouate, Cendrós, Ramis, Nunes, Ayoze, Martí (Nsue, 62'), De Guzman, Castro (Víctor, 76'), João Víctor, Pereira i Webó.

GOLS:

1-0 (11') Cazorla. 1-1 (28') De Guzman. 2-1 (35') Rossi, de penal. 3-1 (51') Nilmar.

ÀRBITRE:

Turienzo Álvarez.
T.G.:
Musacchio, Webó, João Víctor, Ramis, Ayoze i Nunes.
T.V.:
Cap.

El Mallorca arribava picat a Vila-real per l'actitud del conjunt de la Plana durant l'estiu, quan la UEFA va expulsar el Mallorca de l'Europa League en benefici seu.

En tenia ganes, el conjunt de Michael Laudrup, però es va topar contra un dels millors equips de la lliga, que amb l'ajuda de Turienzo Álvarez va evitar la revenja dels balears.

Cazorla, tot just començar, va avançar els del Madrigal amb una definició amb l'interior del peu al pal llarg. Dominava els temps del partit el conjunt de Garrido, però quan el duel arribava a la mitja hora, De Guzman va engaltar una gran volea que va sorprendre Diego López. Era l'empat a un que va durar poc, ja que poc després Turienzo Álvarez es va inventar un penal per mans de Webó que Rossi no desaprofitar. I només començar la segona part, Nilmar va marcar el seu onzè gol de la temporada i va posar el punt final al duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)