2a divisió A

Raül Agné

Entrenador del Girona

«Quan paga una entrada, la gent vol veure un partit així»

«Suposo que el primer d'estar emprenyat és ell, després tots els altres, i després els aficionats»
«Jo sóc tossut com una mula, i persistiré en això. El més important és que ells persistiran perquè hi creuen»

El tècnic del Girona, Raül Agné, va veure el partit d'ahir des d'una cabina de premsa, ja que estava sancionat. Va dir que havia vist «de meravella» com el seu equip havia fet «un partidàs» i va enaltir el comportament dels futbolistes i l'estil de joc durant els noranta minuts. El tècnic de Mequinensa va valorar l'excel·lent joc de l'equip i va dir que, jugant bé, les victòries arribaran. És qüestió de persistir, com ha dit Pep Guardiola en alguna ocasió. «Jo sóc tossut com una mula, i persistiré en això. El més important és que ells persistiran perquè hi creuen. I no hem d'oblidar que tenim gent al camp, i la gent, quan paga una entrada, vol veure un partit així.»

Agné va explicar que, com a tècnic, analitza el rendiment i no el resultat i que ahir, contra el Cartagena, l'equip havia estat a un nivell altíssim. El Girona fa, però, set partits que no guanya (5 punts de 21, amb cinc empats). El premi de la victòria, diu Agné, arribarà i jugant com ara. «És més fàcil guanyar jugant així: a l'atac, volent dominar, essent un equip que s'esforça, jugant de tu a tu al rival, i sense entendre d'escuts i volent ser igual que els rivals. Això requereix un temps.»

Ocasions fallades.

El Girona hauria pogut guanyar amb comoditat i fer coincidir el bon joc i la victòria. No va ser possible, entre altres raons, pels errors de Despotovic, que va estar espès. «Suposo que el primer d'estar emprenyat és ell, i després tots els altres, i després els aficionats. Diuen que les ocasions s'han de fer. Algun dia en tindrà una i la fotrà a dins.»

Sobre l'ocasió desaprofitada de Curto just abans de l'1-1, l'extècnic del Recreativo va dir que no era qüestió d'analitzar el partit per una sola jugada. «El 2-0 hauria estat orgàstic perquè hauríem guanyat jugant bé. Però no és aquella jugada, és la de la primera part, les dues del primer minut de la segona part [...]. Em quedo amb els noranta minuts i el Girona ha estat molt superior. No hem guanyat, però futbolísticament hem guanyat.»

Un únic punt.

Després de l'1-1 d'ahir, el tercer empat seguit a casa, el Girona és dissetè i continua amb un únic punt de marge respecte als llocs de descens. Quina valoració en fa Agné? «Doncs és tan simple que estem a un punt del descens. M'agradaria estar on està el Betis, però jo he d'estar al marge d'això. No puc perdre-hi el temps ni ho he de fer», va dir.


LA IDEA DEL JOC


DESPOTOVIC

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)