Internacional

PRIMERA DIVISIÓ

El Vila-real en té prou amb les pilotes aturades

Els grocs no van patir per obtenir el primer triomf del 2011

La cama dreta de Borja Valero va ser providencial en els dos gols

Tot i les baixes, el Vila-real ha començat l'any amb la mateixa embranzida amb què va acabar el 2010 i, amb la victòria contra l'Almeria consolida la seva condició de guardaespatlles del Barça i el Madrid en la classificació.

Sense el lesionat Nilmar, els grocs aferraven les seves esperances golejadores a l'encert de Rossi, però van trobar el premi del gol amb una fórmula poc usual. José Manuel Català, titular a l'eix de la defensa ateses les baixes de Marchena i Musacchio, va aprofitar una falta lateral de Borja Valero per, de cap, pentinant la pilota, desarmar qualsevol possibilitat de Diego Alves d'aturar la bimba, que va picar el travesser abans d'entrar.

Més enllà d'algunes arribades puntuals de l'Almeria, sobretot en el primer temps, els castellonencs van saber controlar els temps del partit com és habitual i van obligar Diego Alves a tenir una actuació prou completa per no encaixar una golejada.

Però ahir no era el dia dels davanters, i ni Rossi ni Marco Rubén –titular per l'absència de Nilmar–, van estar prou precisos per sentenciar el partit i va ser Borja Valero qui, amb un lliure directe teledirigit a la vora de la base del pal d'Alves va dur la tranquil·litat al Madrigal, que està gaudint de valent aquest curs amb l'equip que entrena Juan Carlos Garrido.

Arran del segon gol, Oltra va intentar revolucionar el duel fent entrar homes ofensius com ara Goitom i Ulloa, però era tard i va marxar cap a Almeria de buit, conscient que haurà de suar de valent per salvar la categoria aquesta temporada, ja que els andalusos són penúltims, tot el contrari que el seu rival d'ahir, que camina ferm cap a la lliga de campions

Nilmar, operat.

El màxim golejador del Vila-real va passar per la sala d'operacions per sotmetre's a una artroscòpia al menisc dret i estarà unes sis setmanes de baixa. Nilmar es va posar a les mans del doctor José Luiz Runco, que ja el va operar fa quatre anys.

VILA-REAL
2
ALMERIA
0
VILA-REAL:
Diego López, Ángel, Gonzalo, Català, Capdevila, Bruno, Cani, Borja Valero, Cazorla (Matilla, 71'), Rossi (Montero, 79') i Marco Rubén (Altidore, 83').
ALMERIA:
Diego Alves, Acasiete, Jakobsen, Carlos García, Silva, M'Bami, Bernardello, Crusat (Goitom, 74'), Corona (Ulloa, 62') i Piatti (Ortiz, 85').
GOLS:
1-0 (22') Català. 2-0 (58') Borja Valero.
ÀRBITRE:
Iglesias Villanueva.
T.G.:
Marco Ruben, Diego Alves, Carlos García, Juanma Ortiz i Bernardello.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)