1a divisió

COPA DEL REI

Remuntada del Vila-real i recital de l'Almeria

Dos equips visitants vivien un inici eufòric. El València dominava per 0-2 a Vila-real en el minut 23, i en necessitava vint més que l'Almeria a Mallorca per fer idèntic resultat. La diferència és que els locals van capgirar el resultat al Madrigal en la segona part fins a imposar-se per 4-2, mentre que el recital dels andalusos a l'Iberostar Estadi va allargar-se, tot i que els balears van maquillar-ho fins al 3-4. L'empat sense gols en l'anada ho deixava tot obert. El Vila-real passa un moment més fi, però el València va desafiar la lògica amb els gols de Banega en el minut 5 i de Soldado, amb control i definició de bon davanter, en el 23. L'alegria dels valencians va durar fins al descans. No se sap què deuria dir-los Garrido, però va fer efecte. Cazorla va empènyer la pilota quan només s'havien disputat uns segons i un penal de Stankevicius permetia a Rossi situar el 2-2 en només tres minuts. Marco Rubén culminaria una excel·lent jugada de toc col·lectiu que pocs equips poden fer, per a la remuntada, mentre que Rossi signaria la sentència, amb la sang freda habitual, en el temps afegit. A Mallorca qui es va aixecar de taula per anar a veure el seu equip a les quatre de la tarda tenia motius per estar ben empipat. En només tres minuts, Piatti i Ortiz ja havien fet el 0-2, que els mateixos protagonistes acabarien ampliant a quatre abans del descans. El doblet de Cavenaghi i un gol de Pereira van maquillar el resultat en la segona meitat.