1a divisió

El Madrid resisteix a casa un Vila-real molt ofensiu

Cristiano Ronaldo decideix dóna el tomb al partit i marca tres gols del 4-2

Kaká marca el seu primer gol després de mesos lesionat

El jugador del Real Madrid Cristiano Ronaldo ha estat avui l'indiscutible protagonista del partit que els blancs han disputat contra el Vila-real al Santiago Bernabéu.

Amb un hat trick, el portuguès ha igualat primer i després ha avançat el seu equip al marcador. Kaká ha sentenciat definitivament el partit amb un gol al minut 81.

Però el submarí groc no els ho ha deixat fàcil als madridistes. De fet, durant la majoria de la primera part, els de Garrido han dominat el matx. Al primer minut, un xut de Cazorla ja ha fregat el pal de la porteria de Casillas. I al minut 6, Cani ha aconseguit que la pilota arribés a la xarxa i ha fet el 0-1.

Però Cristiano ha replicat amb rapidesa i només tres minuts més tard ha marcat l'1-1.

Al minut 17, Marco Rubén ha tornat a avançar els de la Plana Baixa al marcador (1-2), que s'ha mantingut així durant la resta de la primera part. Però al minut 45, el portuguès ha marcat el seu 22è gol a la lliga i el 2-2 del partit.

El Real Madrid ha començat la segona part recuperant el seu domini al terreny de joc, però no ha estat fins al minut 78 quan Cristiano ha marcat el gol del desempat.

Ja a la recta final del partit, Kaká ha aprofitat bé els pocs minuts de la seva segona aparició després de mesos de convalescència per una lesió al menisc. Així, al minut 81 ha marcat el seu primer gol amb el Real Madrid des de feia 261 dies, i ha sentenciat el resultat definitiu del partit (4-2).

Ha estat aleshores quan José Mourinho ha volgut compartir la seva alegria i ha celebrat el gol davant la banqueta del Vila-real. Després, el tècnic blanc ha jurat que ho havia fet per celebrar el gol amb el seu fill, que, ha afegit, s'asseu a la graderia que hi ha al darrera de l'àrea tècnica rival.