1a divisió

Remuntada del Sevilla a Vila-real (3-3)

El Vila-real va posar-hi el bon joc, en la línia habitual de la temporada, però la defensa no va estar a l'altura i va permetre al Sevilla afrontar la tornada amb avantatge pel valor dels gols en camp contrari, amb Negredo de botxí.

El Vila-real va iniciar el partit amb l'amor pel toc tradicional i va rebre recompensa en 28 minuts, amb una volea de Cani i una altra de Rossi. En una acció aïllada, Negredo va controlar dins l'àrea amb qualitat i va superar Juan Carlos, que poc després marxaria del camp plorant perquè una lesió li impedia disfrutar de minuts en la seva competició, la copa.

La segona part va arrencar amb una nova lliçó de qualitat dels locals, amb toc d'esperó de Rossi a l'arribada per la banda de Capdevila, centrada precisa al segon pal i Marco Rubén, que està tapant amb encert l'absència de Nilmar, imposant-se per dalt a Fernando Navarro.

El problema del Vila-real va ser que la defensa va tornar a pecar de tova i badoca i va concedir l'entrada de Romaric, que Negredo va aprofitar per fer el 3-2. Els locals van tenir diverses ocasions per ampliar l'avantatge, però un altre cop Romaric va fer una centrada que Kanouté va deixar passar i el central Alexis va convertir en el 3-3.

VILA-REAL
3
SEVILLA
3
VILA-REAL:
Juan Carlos (Diego López, 45'), Mario, Català, Musacchio, Capdevila, Cani, Borja Valero, Matilla (Gonzalo, 72'), Cazorla, Rossi, Marco Rubén.
SEVILLA:
Varas, Dabo, Alexis, Escudé, Navarro, Romaric, Zokora, Navas (Acosta, 83'), Perotti (Kanouté, 71'), Capel, Negredo (Cigarini, 89').
GOLS:
1-0 (23') Cani. 2-0 (28') Rossi. 2-1 (39') Negredo. 3-1 (54') Marco Rubén. 3-2 (59') Negredo. 3-3 (87') Alexis.