Més futbol

1a CATALANA

El Vilassar de Mar passa per sobre de l'Igualada

El Vilassar supera clarament un Igualada sense opció amb tres gols en el primer temps

El Vilassar de Mar va obtenir els tres punts en la visita a Igualada en un partit que va deixar sentenciat en la primera part. Els maresmencs es van avançar ben d'hora amb un gol de Rodri. Isaac i un altre cop Rodri van situar un 0-3 en el marcador que s'intuïa insalvable per als locals. Pedro va escurçar distàncies des del punt de penal abans del descans. Després de la represa, els anoiencs van buscar els gols, però Juan va sentenciar i va donar una victòria important al Vilassar.

IGUALADA
1
VILASSAR
4
IGUALADA:
Diego, Oriol, Baraldés, Cortada, Pedro, Gumà, Epitié, Isma (Mili, 65'), Enric (Jesús, 45'), Marc i Barnada (Palet, 45').
VILASSAR DE MAR:
Rafa, Carmona, Planas, Ballús, Xavili, Edu, Juan, Willy (Dani, 86'), Rodri (Cobo, 83'), Ariñu (Mendoza, 67') i Isaac.
GOLS:
0-1 (9') Rodri. 0-2 (27') Isaac.0-3 (33') Rodri. 1-3 (37') Pedro, de penal. 1-4 (82') Juan.