1a divisió

COPA DEL REI

QUARTS DE FINAL

La contundència del Sevilla desarma el futbol del Vila-real

Sense una actuació brillant, el Sevilla va esmicolar les esperances del Vila-real de ser a les semifinals de la copa colpejant en els moments precisos, en l'inici del duel, i tot just començar la segona part. No s'havien disputat ni deu minuts de partit que Renato va avançar els de Manzano. El Vila-real no podia especular amb un possible empat després del 3-3 de l'anada al Madrigal i, va anar pel partit com ho fa sovint, jugant per terra i buscant les desmarcades a l'espai dels seus davanters. Però va ser Gonzalo, amb una rematada de cap al travesser que va estar a punt de ficar de ple els grocs en la disputa per l'eliminatòria.

Però dues badades defensives tot just reprendre el joc en la segona meitat, van ser una llosa massa pesada per als de Garrido. Primer Kanouté i després Alexis, van rematar a la xarxa dos córners servits per Romaric des de la banda esquerra de la porteria de Diego López. La reacció dels grocs ja era impossible. El Sevilla està d'enhorabona: és a les semifinals i recupera el somriure de Sergio Sánchez, ahir titular.