2a divisió FEF

Topen contra una paret

El Sabadell va veure trencada la ratxa de deu partits sense perdre a les illes Balears contra el Sporting Maonès en una de les visites que van pitjor als arlequinats.

Un gol matiner de Trujillo després d'una bona desmarcada i una assistència de Marcos, va fer anar de corcoll tot el partit el Sabadell, que ho va intentar, sobretot, en la segona part. I és que els homes de Lluís Carreras van tenir la possessió de la pilota en el primer temps però no van apropar-se amb perill a la porteria dels maonesos.

Després de la represa, aquest domini va persistir però el gol no arribava, fins i tot els locals van tenir una ocasió clara de gol que Chapi Arnau va treure sota els pals. En una de les últimes jugades del partit, Isaac Cuenca va tenir l'ocasió de marcar, però la seva rematada va sortir desviada. Amb aquesta derrota, els de Lluís Carreras continuen tercers, però a quatre punts del líder, el Badalona.

SP. MAONÈS
1
SABADELL
0
SPORTING MAONÈS:
Eloy Casals, David Sánchez, Raül Capó, Dani Camacho, Iray, Moyano, Méndez Canario, Pedro Capó, Rubén (Fullana, 65'), Marcos (Jeroni, 84') i Trujillo.
SABADELL:
De Navas, Chapi, Toni Lao, Agustín (Juvenal, 63'), Bermudo, Juanjo, Robles, Fito (Raúl Rodríguez, 74'), Isaac Cuenca, Marc Fernández i Hiroshi.
GOLS:
1-0 (9') Trujillo.
ÀRBITRE:
Sanz Terrades.
T.G.:
Als locals Iray, Raúl Capó, Pedro Capó i Eloy Casals, i al visitant Agustín (57').
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Uns 250 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)