Territorial

3a REGIONAL

GRUP 30

Un ensurt de més de mitja hora a Espolla

Les baixes temperatures de les comarques gironines van provocar dissabte a la tarda la suspensió de l'Espolla-Figueres B del grup 30 de tercera regional (0-1, 45'). La combinació de fred (-1º a les cinc de la tarda) i la tramuntana va ser inaguantable per a la majoria dels jugadors i tècnics dels dos equips i el visitant Hadji se'n va endur la pitjor part. A causa del fred, Hadji va perdre el coneixement. «Va estar més de mitja hora inconscient. No reaccionava als estímuls i no contestava. Va ser un bon ensurt», diu el directiu del Figueres responsable de l'àrea esportiva, Román Martínez.

Hadji va deixar el camp amb ambulància i va ser ingressat unes hores a l'Hospital Comarcal de l'Alt Empordà, a Figueres. A Hadji li van diagnosticar «hipotèrmia greu». Els seus companys van intentar reanimar Hadji i Diego Martín, enviant-los a la dutxa primer i abrigant-los amb una manta després, però costava que reaccionessin. Els directius de l'Espolla es van adonar de la gravetat de l'estat de Hadji quan van entrar en el vestidor de la Unió. Diego Martín també va anar a l'hospital, però no va arribar a perdre el coneixement.


Un jugador del Figueres B perd el coneixement a causa del fred, i el partit s'ha de suspendre (0-1, 45')

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)