2a divisió A

2a DIVISIÓ A

Gerard espera més concreció

El capità del Girona, sense la confiança d'Agné, diu que el club no li ha precisat res del seu rol en el club a partir del juny

Gerard López s'entrena amb normalitat, però no ha estat convocat en cap dels cinc últims partits del Girona. El capità no té la confiança de Raül Agné, i el jugador demana més concreció al club. Assenyala que té un any i mig de contracte, i que ningú del consell li ha precisat res sobre el seu paper a partir del juny, ja sigui com a jugador o fent altres tasques.

La setmana passada, el president del Girona, Ramon Vilaró, va dir que abans de diumenge passat el club parlaria amb el representant del jugador, Josep Maria Orobitg, que no té, però, cap notícia del club des de fa dies. Vilaró va deixar caure que, a partir del 30 de juny, Gerard podria continuar a Montilivi, però no com a jugador. Gerard va afirmar ahir a Riudarenes que el club no li ha indicat res sobre el seu rol a Girona a partir del 30 de juny. «[Farà altres funcions en el club?] El club ha de fer els passos pertinents i, de moment, no hi ha hagut res. He de defensar els meus interessos, i el club ha de donar solució a aquests interessos.»

Des que va jugar per últim cop a Las Palmas el 14 de novembre (1-1) –vuit minuts–, l'exjugador del Barça ha estat exclòs de la convocatòria en set jornades d'onze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)