Més futbol

REGIONAL PREFERENT

Agafen distàncies

El Farners va obtenir una victòria molt important contra el Premià, que li permet eixamplar a quatre punts la distància entre els dos equips a la zona capdavantera de la classificació. Els homes de Muñoz van dominar clarament el primer temps, però no va ser fins al clar i innecessari penal transformat per Gusó en el minut 35 que el Farners es va avançar. Van disposar de clares ocasions per fer el 2-0, que finalment va arribar en el minut 51, després d'un rebot en un xut de Criado. Poc després Roqueta va acurtar distàncies (65') i va fer entrar la por al cos dels locals, tot i que el triomf no va perillar.

FARNERS-PREMIÀ

2-1

FARNERS:

Jordi Tuscà, Tena, Negre (Carlos López, 39'), Reyes, Riart, Criado, Martín (Isaac, 60'), Padrós, Riqui Solà (Butra, 78'), Pau Gusó (Ivan Fernández, 60') i Cristian Mora (Rueda, 86').

PREMIÀ DE MAR:

Vilajoana, Serrano, Julio, Adolfo, Dani, Aitor (Buitre, 86'), Lalo, Juan (Borja, 84'), Pereira (Pol, 56'), Cristian (Roqueta, 56') i Sultan (Marc, 75').

GOLS:

1-0 (35') Gusó, de penal. 2-0 (51') Criado. 2-1 (65') Roqueta.

ÀRBITRE:

Ferrero Mancilla.
T.G.:
Als locals Isaac i Pau Gusó, i als visitants Julio i Adolfo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)