2a divisió FEF

2a DIVISIÓ B

CASTELLÓ-LLEIDA

Duel de golejadors a Castàlia

El pitxitxi Luismi Loro (14 gols) i Rayo (12) s'enfrontaran avui

Tant el Castelló com el Lleida aspiren a la promoció a final de curs

Tant Luismi Loro com Rayo van estar a punt de fer el salt a segona A en el passat mercat d'hivern

El gol, a Castelló, és patrimoni de Luismi Loro. El davanter madrileny ha marcat gairebé la meitat dels gols del seu equip i gràcies a la seva punteria el conjunt de Juan Casuco ha pogut alçar el vol. El Castelló, gran favorit a lluitar per l'ascens, ja acumula tres victòries consecutives i, a més, només ha perdut un partit en les últimes 13 jornades. Aquesta bona ratxa de resultats ha fet recuperar crèdit a un equip que durant les 11 primeres jornades va naufragar per la categoria. Ara, l'equip valencià està a només dos punts dels llocs de promoció i Luismi Loro n'és, sens dubte, un dels grans responsables. I és que el de Fuenlabrada, pitxitxi de la lliga (14 gols), ha marcat 9 dianes en les últimes 12 jornades, coincidint amb la reacció de l'equip. Titular indiscutible amb el Castelló en la punta d'atac, Luismi Loro ha estat capaç de catapultar el seu equip –Dianga i Tahirovic, per contra, no estan en un moment gens dolç– i això ha fet que diversos equips de segona divisióA s'interessessin pels seus serveis en el passat mercat d'hivern. El Recreativo és el que més interès va mostrar, però el Castelló no va voler baixar del burro i no el va deixar marxar.

Una situació similar ha viscut aquest passat mes de gener Rubén Rayos, Rayo. El davanter del Lleida és el segon màxim golejador de la categoria (12 gols) i va estar a prop de fer el salt al Numància. Els de Sòria, però, al final van desestimar pagar la clàusula de rescissió del jugador i s'ha acabat quedant a Lleida. Rayo ha marcat el 50% dels gols dels d'Emili Vicente. El davanter alacantí ha marcat cinc gols en els últims quatre partits, però en fa dos que no marca i curiosament el Lleida s'ha quedat a zero en aquests dos darrers partits.

La dependència de Rayo en atac és clara, com ho és la de Luismi Loro al Castelló. Aquesta tarda (17.00 h) tots dos s'enfrontaran a Castàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)