Girona

2a DIVISIÓ A

El garrotxí i l'asturià, amb Agné

Albert Dorca
«És clar que dono suport a Raül! Veig que a Osca han girat una mica la truita i han dit coses que no són veritat. De tota manera, crec que de tot plegat se n'ha fet un gra massa»
Jandro Castro
«El que he vist és que el mister va estar correcte. Li pregunten en català i contesta en català, però ell mateix diu també que no té cap problema a contestar en castellà»

A diferència del club, desmarcat de manera poc edificant en l'afer lingüístic que ha afectat aquests últims dies Raül Agné, els jugadors van respondre amb naturalitat quan van ser interpel·lats sobre el que va passar a Osca amb l'entrenador del Girona. El garrotxí Albert Dorca n'estava al cas –«hi ha algú que no ho ha vist? Si surt a tot arreu!»– i va fer costat al tècnic nascut a Mequinensa. «Estic amb ell i em sembla bé el que va fer, però també crec que hi ha hagut un rebombori excessiu i que és hora que ens centrem en el futbol, que és el nostre àmbit. No crec tampoc que a Raül li interessi que això s'allargui més», va apuntar Dorca, que reconeix que li va sobtar la magnitud que va prendre el cas sobretot a partir de l'endemà, quan les imatges es van escampar a través de les xarxes socials.

L'asturià Jandro també es va alinear al costat del tècnic. Va veure les imatges de la roda de premsa i estava al corrent del comunicat que va fer penjar l'Osca en el seu web. «Ell mateix va dir, abans d'aixecar-se, que no tindria cap problema a contestar en castellà. El mister va estar correcte.» Sobre la manera d'abandonar la roda de premsa, Jandro va afegir: «Cadascú té el seu caràcter, i el mister és així», va concloure el jugador nascut a Mieres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)