2a divisió A

Raül Agné

Entrenador del Girona

«Ser setens és anecdòtic per a mi»

«És d'agrair que la gent s'ho passi bé i que tingui ganes de tornar quinze dies després»
«Igual que tots els davanters, té l'avantatge que l'equip a l'atac explota el que té»

L'ONADA DEL PÚBLIC


DESPOTOVIC


El Girona trepitja per primera vegada zona de play-off d'ascens a primera divisió, però el seu entrenador ni s'immuta. Després d'una setmana de protagonisme mediàtic, Raül Agné va despatxar ahir la roda de premsa en poc menys de vuit minuts. El dia que per primer cop el Girona està entre els sis primers –el Vila-real B no compta entre els aspirants a la fase d'ascens–, a Agné se'l va veure tranquil, i controlant els impulsos i les emocions. «Per a mi estar en zona de play-off ara és anecdòtic. Comprenc que és il·lusionador per a la gent, i m'agrada guanyar a casa i que hi hagi aquesta trempera de l'afició. Però avui no estem per marcar-nos cap repte ni cap objectiu en aquest sentit. Però si som setens és senyal que alguna cosa estem fent bé».

Al final del partit, el tècnic de Mequinensa va anar a felicitar l'àrbitre, que l'havia expulsat al camp del Betis. Agné va lloar els seus jugadors, que van fer –no ho va dir ben bé així– gairebé el que van voler. «En la segona part, hem controlat més la parcel·la defensiva, però no ens hem acabat de creure que podíem guanyar per quatre o cinc gols a zero. Però també he de felicitar els jugadors perquè sembla que han vist quan tocava accelerar una mica; ho han fet i han marcat el tercer».

El 3-1 a l'Alcorcón va arribar gràcies a dos gols del serbi Ranko Despotovic, que ja ha superat les 8 dianes que havia fet fa dues temporades a Múrcia. «L'equip juga a l'atac i és més fàcil que els davanters en treguin profit. Ell explota les condicions que té. Per això el vam fitxar».

«Català o castellà?».

Agné analitzarà avui els errors d'ahir amb els jugadors. Abans de començar a parlar, va preguntar si hi havia algun periodista d'Alcorcón per parlar en castellà o en català. I va explicar-se en català. Amb normalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)