Territorial

REGIONAL PREFERENT

El Farners perd a Avià tot i tenir ocasions per empatar

AVIÀ-FARNERS
2-1
AVIÀ:
Marc Antoni, Pol, Codina (Micki, 46'), Cortizo, Navarro, Revilla, Sellarés, Guijarro (Rubén, 57'), Raúl (Ángel, 76'), Viladomat i Noguera.
FARNERS:
Jordi Tuscà, Tena, Artau, Reyes, Riart, Criado (Pau Gusó, 64'), Carlitos (David Suárez, 53'), Padrós, Carlos López (Rueda, 60'), Butra (Ricky Solà, 60') i Isaac (Cristian Mora, 53').
GOLS:
1-0 (44') Revilla. 2-0 (59') Rubén. 2-1 (84') Rueda.
ÀRBITRE:
Castro Sánchez.
T.G.:
Als locals Guijarro, Rubén, Ángel i Noguera, i als visitants Riart, Criado i Isaac.
T.V.:
Cap.
INCIDÈNCIES:
Marc Coma, vencedor del Dakar, va fer el servei d'honor.
COMENTARI:
El Farners va caure derrotat injustament al camp de l'Avià, que va tenir molta més eficàcia que els selvatans. Els visitants van dominar en la primera part –un cop de cap de Reyes que es va estavellar al travesser va ser l'ocasió més clara (15')–, però l'Avià es va trobar amb un gol al límit del descans en la primera oportunitat. Després del descans, Rubén va fer un golàs per l'escaire des de 35 metres i l'Avià, en els seus millors moments, hauria pogut decidir amb el 3-0, però Riart va evitar el gol des de sota els pals (62'). En el tram final, el domini de l'equip visitant va ser rotund. Ja hauria pogut marcar abans del 2-1 materialitzat per Rueda amb el cap. I en els últims minuts, el setge farnesenc va significar bones oportunitats per a Ricky Solà (89') i sobretot per al debutant David Suárez (92'). Almenys els gironins van salvar el goal-average, ja que a Santa Coloma van guanyar per 3-1. / GISPERT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)