Vilajoana, Serrano, Julio, Íñigo, Dani, Aitor, Lalo (Marc, 84'), Cristian, Joan (Borja, 80'), Pol (Adri, 65') i Roqueta (Sergio, 56').
Gerard, Castany, Dani, Ribu (Matamala, 84'), Toni, Martí, Álvaro (Isaac, 61'), Edu (Evarist, 89'), Àngel (Navarro, 75'), Coro i Joel (Litus, 68').
1-0 (20') Julio. 1-1 (35') Àngel. 2-1 (80') Sergio. 3-1 (89') Aitor.
Als locals Julio, Joan i Sergio, i als visitants Ribu, Martí, Edu i Matamala.
T.V.:
Cap.
COMENTARI:
El Banyoles va perdre un partit que hauria pogut ben bé empatar o guanyar i en el qual l'equilibri de forces va ser gairebé total durant 80 dels 90 minuts. Els del Pla de l'Estany van haver d'anar a remolc des del minut 20, però no van variar la seva filosofia de joc de toc i a partir de l'1-0 van tenir el control de la situació. Àngel, rebent d'esquena i regirant-se a dins l'àrea, va marcar l'empat abans del descans. En la segona meitat el partit es va obrir i tots dos equips haurien pogut marcar. En el tram final, Sergio va transformar una falta des de la frontal de l'àrea i va ensorrar les esperances dels banyolins. Els visitants no van tenir esma per intentar la remuntada i encara van encaixar el 3-1. / PONCE