2a divisió FEF

2a DIVISIÓ B

SANT ANDREU-TEROL

Ramón Maria Calderé: «Tornar al Narcís Sala sempre és emotiu»

PREFERÈNCIA CLARA
«L'estiu passat, contra el Barça B, jo desitjava de tot cor que fos el Sant Andreu qui pugés»
SOBRE EL TEROL
«Ara estem patint. Però l'objectiu és arribar als 50 punts i mirar d'acabar a mitja taula»

—Diumenge visita Sant Andreu. Tornar-hi sempre és especial per a vostè, oi?

—«Tornar al Narcís Sala sempre és emotiu. Al Sant Andreu li tinc molta estima i sempre li desitjo el millor. Espero que aconsegueixin l'objectiu que persegueixen des de fa anys; un ascens a 2a A que ja vam tenir a prop nosaltres en la meva etapa com a jugador i que amb Natxo fa temps que busquen. A l'estiu vaig estar veient el partit de tornada de l'eliminatòria contra el Barça B i jo desitjava de tot cor que fos el Sant Andreu qui pugés. I no me n'amago. També sóc culer, però crec que al Sant Andreu, com a club, li feia més falta l'ascens.»

—Veig que encara recorda el robatori que va patir fa vint anys contra el Lugo.

—«Allò és una espina que sempre quedarà clavada, a mi i a tots els aficionats, vaja. Ja sabem tots el que va passar aquell dia i costa d'oblidar.»

—Des d'aleshores, ha plogut molt. Com veu ara aquest Sant Andreu?

—«Van començar de manera espectacular. Després van tenir una ratxa negativa de resultats i ara tornen a mirar amunt. Jo parlo sovint amb en Carles Claramunt [segon entrenador del Sant Andreu; tots dos van coincidir al Reus] i l'equip està tranquil. És cert que els ha marxat gent important, però continuen sent un bon bloc. En Natxo treballa molt bé els equips tàcticament i tenen homes importants, com Miguélez, que considero que és el millor jugador de la lliga. Són un bon equip.»

—Els veu en la fase d'ascens?

—«Estic convençut que el Sant Andreu tornarà a jugar la fase d'ascens. No ser tan favorit com l'any passat potser els va bé i tot. Això mai se sap.»

—I com arriba el Terol al partit de diumenge?

—«No hi arribem en el millor moment. Ells, a més, no tenen marge d'error si no volen distanciar-se dels llocs de dalt. Però intentarem donar la sorpresa. Sabem que serà complicat, però ho intentarem.»

—El seu equip va començar de manera fulgurant el primer terç del curs, però s'ha anat desinflant...

—«Ara estem patint. Aquesta és la realitat. Diumenge vam aconseguir una victòria clau contra l'Atlètic Balears i això ens ha donat moral, però està costant. Com dius, vam començar molt bé, fins i tot per sobre de les nostres expectatives. Però el nostre objectiu és arribar als 50 punts i mirar d'acabar a mitja taula.»

—S'ha sentit qüestionat durant les últimes setmanes?

—«La directiva m'ha transmès la seva confiança i sincerament mai m'he sentit qüestionat. Ells m'han exigit la permanència i lluitarem per aconseguir-la. Amb el pressupost que tenim no ens podem exigir res més. La pressió, en tot cas, me la poso jo mateix. És més aviat un tema de responsabilitat. M'autoexigeixo molt a mi mateix.»


entrevista a ramón maria calderé.

Entrenador del Terol

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)