2a divisió A

2a DIVISIÓ A

Alan, el paradigma del caos a Albacete

El de Darnius, que havia de marxar a 2a B en el mercat, va jugar tot el partit al camp del Betis

L'altempordanès Alan Baró ha viscut en primera persona el desgavell de l'Albacete durant el mercat d'hivern. Amenaçat de quedar-se sense fitxa un cop li van comunicar que es busqués equip a segona B –el club necessitava lloc per als nombrosos fitxatges–, Alan no va trobar res prou interessant i va decidir quedar-se. Finalment, li van mantenir la fitxa. I diumenge, en el segon partit amb David Vidal, va jugar els noranta minuts al camp del Betis (2-0).

Al Villamarín, Alan va ocupar el lloc de Fragoso a l'eix de la defensa. «Vam fer tots dos l'escalfament perquè ell havia tingut molèsties tota la setmana, i no va poder jugar. El mister ja me n'havia parlat», va explicar ahir Alan, que amb Vidal ha passat al davant d'un altre central, De la Cuesta, protagonista en negatiu d'uns quants gols rebuts per l'equip. Alan reconeix que situacions com la que ha viscut a Albacete no són gaire normals: «Ha estat una mica estrany, tot plegat. Un hivern molt mogut.» El club, tot i els canvis en el mercat, és penúltim, a dos punts del divuitè. «Estem treballant bé, amb confiança, però som molt conscients que se'ns està complicant cada vegada més. Tenim dos partits seguits a casa aquesta setmana [contra el Valladolid i l'Elx] que són clau.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)