Territorial

Cap taca en l'expedient

En tot Catalunya només queden quatre equips sèniors que mantenen l'etiqueta d'irreductibles. I dos són gironins: el Riudellots (l'únic invicte de 2a territorial després que el conjunt barceloní de l'Òdena perdés el cap de setmana passat el seu primer partit) i el Vilobí (l'únic conjunt de tot el Principat que no ha cedit ni un sol punt).

Dos exjugadors del Girona dirigeixen els conjunts selvatans. Javi Morata, del Riudellots, afirma que la prioritat és l'ascens: «El campió té premi doble i el segon es queda sense res. Ens importa el títol. La imbatibilitat és un aspecte secundari», afirma. Tot i haver encadenat dos empats, l'equip té encara sis punts més que el segon i un partit menys. «La segona és molt dura. I en la pressió per estar a dalt s'afegeix el fet que tots els rivals volen ser els primers a derrotar-nos», afegeix Morata, que vaticina una recta final molt dura: «La igualtat és extrema i ha plantilles de més potencial que la nostra.» El Riudellots no perd des de l'abril del 2010. El curs passat va acabar segon, tant en la lliga com en la promoció entre els tres subcampions.

El Vilobí també té un rècord per defensar. No ha cedit ni un sol punt. I el balanç de gols és igual d'espectacular (105 a favor i 18 en contra). «Si aguantarem? No és impossible, però sí molt complicat. Suposo que quan aconseguim l'ascens hi haurà una certa relaxació i jo mateix faré jugar els menys habituals», diu Javi García. El tècnic descarta que la trajectòria sigui un passeig: «No. Hem tingut partits difícils, tot i que l'equip sempre ha respost.»


El Riudellots de Javi Morata i el Vilobí de Javi García, dos dels quatre únics equips invictes a Catalunya

ELS INVICTES

CATEGORIA EQUIP BALANÇ 2a Terr. (G16) Riudellots 15-6-0 (51 p) 3a Terr. (G29) Vilobí 21-0-0 (63 p) 3a Terr. (G9) Ametlla AE 17-3-0 (54 p) 3a Terr. (G21) Almacelles 18-1-0 (55 p)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)