Internacional

EUROPA LEAGUE

VUITENS

Dinàmiques ben contràries cara a cara avui a Leverkusen

El Vila-real ha passat d'enamorar a preocupar. Una victòria en els sis últims partits de lliga comporten la certificació del mal moment dels de la Plana, que avui visiten un rival en dinàmica contrària. El Levekusen serà el complicat test de l'últim representant en l'Europa League del campionat espanyol.

Portugal i Holanda tenen tres representants, Rússia i Anglaterra, dos. La resta s'han d'acontentar amb un. I dos es troben cara a cara. El Leverkusen alemany rep el Vila-real amb l'aval de les sis victòries en set partits en la Bundesliga. Els elogis a Jupp Heynckes són constants i ja se'l situa com a substitut de Van Gaal al Bayern el pròxim estiu. Arribar lluny en l'Europa League seria un bon aval, però haurà de desfer-se d'un Vila-real en mal moment, però que sempre és un perill amb la parella Rossi-Nilmar.

La segona competició europea s'ha revaloritzat i ha guanyat interès respecte a edicions anteriors. Hi ha un país, Portugal, que busca una dosi de glòria que faci pujar la visió exterior que se'n té, si bé cap dels tres representants és favorit. El Porto compta amb el factor camp i el Benfica viu un moment històric, tot i que el PSG no li posarà gens fàcil.

D'altra banda, hi ha una sèrie d'equips que veuen en Europa l'ocasió de salvar la temporada, ja que les possibilitats en la lliga són minses. Les mirades condueixen sobretot a Anglaterra, on els dos representants s'estrenen lluny de casa. El Liverpool visita el Braga portuguès, mentre que el Manchester City afronta el fred ucraïnès. Tots dos són favorits en uns duels de vuitens que tenen la virtut de les forces equilibrades.

LA JORNADA

CSKA Moscou - Porto
19.00 h (Spo)
PSV - Rangers
19.00 h (C+F2)
Braga - Liverpool
19.00 h (C+F3)
Leverkusen - Vila-real
19.00 h (Cuatro)
Twente - Zènit
21.05 h (C+F3)
Ajax - Spartak Moscou
21.05 h (Spo)
D. Kiev - Man. City
21.05 h (C+L)
Benfica - PSG
21.05 h (C+F2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)