1a divisió

VILA-REAL 1 - SPORTING 1

El Vila-real va viure un final inesperat en un partit que semblava tenir controlat. Els valencians van recuperar la millor cara, reforçats per la victòria a Leverkusen, i Rossi va ser fidel a la cita amb el gol, en el minut 29, en un córner. Els locals tocaven i tocaven amb l'únic què de l'últim xut. Faltava precisió en els metres finals, però els tres punts semblaven segurs quan l'àrbitre va expulsar José Ángel per protestar (64'). I encara més amb la vermella a Sastre (92'). No sentenciar, però, a vegades comporta càstig i va ser el cas, perquè l'Sporting, amb nou jugadors, va treure una passada llarga... i penal. Diego Castro va fer l'1-1 amb sang freda, a l'estil Panenka. / EL 9
VILA-REAL:
Diego López, Mario, Gonzalo, Musacchio, Capdevila, Bruno, Borja Valero, Cazorla (Català, 89'), Cani (Wakaso, 58), Nilmar (Matilla, 79') i Rossi.
SPORTING:
Cuéllar (Juan Pablo, 67'), Sastre, Iván Hernández, Botía, José Ángel, Rivera (Canella, 67'), Nacho Cases, Diego Castro, André Castro (Nacho Novo, 80'), De las Cuevas i Barral.
GOLS:
1-0 (29') Rossi. 1-1 (92') Diego Castro, de penal.
ÀRBITRE:
Fernández Borbalán.
T.G.:
Capdevila, Gonzalo; Iván Hernández, Sastre i Cuéllar.
T.V.:
José Ángel i Sastre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)