Internacional

EUROPA LEAGUE

VUITENS DE FINAL (TORNADA)

El Vila-real, a quarts amb autoritat

El Vila-real estarà avui en el bombo després de derrotar un altre cop el Bayer Leverkusen

Giuseppe Rossi i Santi Cazorla van construir els dos gols del conjunt de Juan Carlos Garrido

La connexió entre Giuseppe Rossi i Santi Cazorla esperona un Vila-real que va derrotar un altre cop el Bayer Leverkusen per plantar-se als quarts de final de l'Europa League. Després d'un partit d'anada en què Garrido i els seus jugadors van ser més conservadors, el Madrigal va desfermar totes les essències d'un equip eminentment ofensiu i que va encarrilar el seu accés amb una jugada de saló. Un teva meva entre Cazorla i Giuseppe Rossi que aprofitaria l'asturià per batre Adler amb una definició contundent, al primer toc.

Els de la Bayer no van estar tan precisos a la zona de creació com en l'anada al Bay Arena i només Renato Augusto, amb la seva habilitat, va generar incertesa a un Madrigal que va omplir-se una vegada més. Un llançament de falta del brasiler va obligar Diego López a treure una mà prodigiosa a baix.

I el gallec tornaria a desfer els plans del mitja punta amb una altra intervenció que amenaçava amb entrar ajustada al pal. I mentre els alemanys rumiaven si es llançaven o no cap a la remuntada, una altra vegada Cazorla i Rossi serien decisius. Aquesta vegada seria l'asturià l'assistent i l'italià el definidor amb un xut creuat que no va aturar per poc Adler.

La feina estava feta i el gol de Derdiyok en els darrers minuts no passaria d'anècdota per a un Vila-real que ja està entre els millors i que, sense la pressió d'estar obligat a arribar fins al final, pot ser un rival altament incòmode.

LA JORNADA

París SG - Benfica
1-1 (1-2)
Man. City - D. Kíev
1-0 (0-2)
Zenit - Twente
2-0 (0-3)
Spartak Moscou - Ajax
3-0 (1-0)
Liverpool - Sp. Braga
0-0 (0-1)
Rangers - PSV Eindhoven
1-0 (0-0)
Porto - CSKA Moscou
2-1 (1-0)
Vila-real - B. Leverkusen
2-1 (2-3)
VILA-REAL
2
BAYER LEVERKUSEN
1
VILA-REAL:
Diego López, Mario, Gonzalo, Musacchio, Català, Bruno, Marchena, Cazorla (Cani, 80'), Borja Valero (Capdevila, 74'), Rossi (Nilmar, 69') i Marco Rubén.
BAYER LEVERKUSEN:
Adler, Vida, Hyypia, Reinartz, Kadlec, Rolfes, Castro (Sam, 43'), Renato Augusto, Bender, Kiessling (Ballack, 53') i Derdiyok.
GOLS:
1-0 (33') Cazorla. 2-0 (61') Rossi. 2-1 (82') Derdiyok.
ÀRBITRE:
Bjorn Kuipers.
T.G.:
Gonzalo, Kadlec, Reinartz, Bender i Schwaab.
T.V.:
Cap.

Tres portuguesos entre els vuit millors

El Porto, el Benfica i l'Sporting de Braga no van fallar després d'obtenir resultats satisfactoris en l'anada i reivindiquen el futbol portuguès en l'Europa League. Tot el contrari que el Manchester City, que no va poder remuntar a casa contra el Dinamo de Kíev, i el Liverpool, que deixen la Premier League en dubte. L'Spartak de Moscou és l'únic conjunt rus que continua endavant en la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)