2a divisió A

2a DIVISIÓ A

Els cromos de Raül Agné

El tècnic recorda la seva infància per destacar el curs del Girona

Lloa el Valladolid i no sap on entrenarà a partir del 30 de juny

Raül Agné
ENTRENADOR DEL GIRONA
«Quan era petit, col·leccionava cromos, i el Valladolid hi sortia sempre i el Girona, no. Estem competint contra grans equips. Podem donar força a l'escut del Girona a poc a poc, però no ens hi podem comparar»
«Aquest any al camp estem competint i podem fer que l'escut pesi. Ara fem que la gent digui que s'ha de guanyar el Valladolid, el Betis, el Tenerife... i estem encantats de la vida»
«Em reafirmo que el que fa l'equip té molt de mèrit»

Abans de tancar demà a la nit la trentena jornada a Valladolid (a les 9, Canal+ Liga i Gol T), el tècnic del Girona, Raül Agné, va destacar el rendiment dels seus jugadors. Agné va recórrer a la seva infància per fer esment a l'historial de molts rivals del Girona, incloent-hi el Valladolid, i als quals el seu equip oposa resistència. «Recordo que en els santets, que és com es diu al meu poble els cromos, els del Valladolid sortien i els del Girona, no. Em reafirmo amb el que està fent l'equip, que té molt de mèrit», va dir Agné.

L'entrenador de Mequinensa va dir que pensa en l'avui i no pas en el demà. Amb la marxa de Luis Enrique del Barça B a final de temporada, Agné és un dels candidats a dirigir el conjunt del Miniestadi la temporada que ve. Ell, almenys públicament, no hi pensa. Li faria il·lusió entrenar el Barça B la temporada que ve? «Em faria molta il·lusió anar a guanyar a Valladolid. Estic molt a gust a Girona, però no sé on aniré. Jo seré entrenador sempre, a Huelva, a Vigo, després a l'atur... Sé que si guanyo partits estaré a moltes altres taules.»

Amb contracte a Montilivi fins al 30 de juny, Agné prioritza dirigir un equip en què el vulguin i el deixin treballar, cosa que passa a Girona, va afirmar. «Fins al 30 de juny, sóc entrenador del Girona. A partir del 30 de juny, no ho sé», va afegir el tècnic.

Chechu, baixa; Goñi, convocat?

Agné no facilitarà fins avui la llista de divuit convocats que viatjaran demà al matí (a dos quarts de sis) cap a Valladolid. Agné va confirmar que l'extrem Chechu, amb una sobrecàrrega al quàdriceps, és baixa per jugar al Nuevo Zorrilla, igual que Moha, lesionat, i Tébar i Serra, sancionats, i Biancucchi, que no té la fitxa. Tortolero no està al cent per cent. Hi ha dinou disponibles i el mig Goñi té possibilitats d'entrar a la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)