Més futbol

Efectivitat elevada a la màxima categoria

El Lloret va tornar a posar de manifest la seva efectivitat de cara a gol esclafant el Vilamalla per 1-5. Els homes d'Edu Urdiales es van avançar de seguida, en el minut 2, gràcies a un gol de Marc. Quan els locals no s'havien aixecat del cop inicial, els lloretencs van fer el segon. En deu minuts brillants dels selvatans, tres gols més van fer possible la golejada final. El Vilamalla va poder fer el gol de l'honor contra un rival superior. El Lloret avantatja de 19 punts el segon, el Ripoll.
VILAMALLA
1
LLORET
5
VILAMALLA:
Roca, Pere, Andreu, Cardosa, Fermi (Comamala), Simón (Ceballos), David (Petit), Gabi (Edgar), Jordi, Linares i Santi.
LLORET:
Prados, Valls, Àlex, Maliti, José Mari, Sergio (Cuenca), Ricardo (José Manuel), Àngel, Pecci, Marc (Alberto) i Marcos (Albert).
GOLS:
0-1 (2') Marc. 0-2 (16') Ricardo. 0-3 (65') Ricardo. 0-4 (75') Alberto. 0-5 (77') Cuenca. 1-5 (80') Santi.
ÀRBITRE:
Balastegui Espinosa.
T.G.:
Als locals Simón, David, Gabi i Linares; i als visitants Maliti, Sergio, Ricardo i Àngel.