2a divisió A

Raül Agné

Entrenador del Girona

«Em fregava les mans en la segona part»

«Veia més a prop el nostre triomf que el seu. Cada recuperació nostra era perill»
«Avui hem estat nosaltres. Ens hi hem fet fins al final, fins a l'acció aïllada del gol»

PARTIT MADURAT


NO COM A HUELVA


Raül Agné va arribar a la sala de premsa convençut que el Girona havia fet prou mèrits per no encadenar a Zorrilla la tercera derrota en la lliga. Sense retrets per a la plantilla, el tècnic va defensar que l'equip havia anat madurant el partit i que l'estocada de Javi Guerra va arribar quan pensava que qui millor ho tenia per fer mal eren els seus homes. «Volíem madurar el partit, i ha anat bé. En la segona part m'estava fregant les mans, perquè veia molt més a prop el nostre triomf que el seu», va assegurar l'entrenador del Girona. «Cada recuperació de pilota nostra era perill. Potser sí que ens ha faltat afinar una mica en l'última passada, però ja em diràs quants equips vénen aquí i tenen tres jugades d'un contra un amb el porter.»

«Hem fet prou per no perdre», va exposar el de Mequinensa, que va elogiar l'actitud de l'equip i va desvincular la derrota d'ahir del 4-0 de l'anterior sortida, a Huelva: «No ha tingut ni punt de comparació. Avui hem estat nosaltres. El Valladolid ens ha obligat a esforçar-nos molt i ens hi hem fet fins al final. Fins a l'acció aïllada del gol.» De l'1-0, Agné va dir: «Una jugada aïllada ens ha costat el partit, però no tinc res per recriminar als meus jugadors. Javi Guerra, un dels millors davanters de segona, ha decidit el partit.»

«La lluita serà dura».

Amb la derrota d'ahir, la tercera consecutiva, el Girona veu com l'atrapa el Valladolid en la classificació. «Com a mínim, el goal average és per a nosaltres», va apuntar Raül Agné, que va afirmar: «Queda molta lliga, i la lluita serà dura, molt dura.» Preguntat per les possibilitats del Valladolid de disputar la fase d'ascens, el tècnic va dir: «La lluita està molt oberta, amb diversos equips que hi aspiren. Queda molta lluita», va reiterar. Respecte als canvis que va presentar en l'onze inicial, l'exentrenador del Recreativo hi va posar les absències i els rols com a arguments: «Veníem força limitats i volíem madurar el partit. Rotacions? No. El que vull és que tothom sigui important.»

Abel Resino Entrenador del Valladolid

«Hem sabut guanyar un partit difícil»

J.D

El tècnic del Valladolid, Abel Resino, va analitzar amb serenor l'1-0 contra el Girona, amb el qual el seu equip empata a 42 punts. L'exporter de l'Atlético va valorar que el seu equip havia sabut mantenir el cap fred, tot i que el rellotge corria a favor del Girona. «Hem dut el pes del partit i no ens hem posat nerviosos. Això és el que més m'ha agradat. El rellotge anava a favor seu i no a favor nostre, però no ens hem precipitat. Hem sabut guanyar un partit difícil.»

A l'extècnic de l'Atlético i del Castelló li van demanar si no l'havia sorprès que el Girona fos tan «especulatiu». Segons Abel, «el Girona sap fer la seva feina. Tots els jugadors treballen i saben les seves virtuts i les seves limitacions, i en treuen profit». Abel va qualificar de «més que merescuda» la victòria i va lloar Javi Guerra: «És el millor davanter que tenim i un dels millors davanters de la categoria.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)