Territorial

REGIONAL PREFERENT

FIGUERES

Teixi els fa de dos en dos

La Unió Esportiva Figueres va haver de treballar de valent per guanyar al camp del tercer, el Mollet, d'on va sortir amb un lideratge més sòlid (0-2). El davanter Marc Teixidor Teixi, substitut de Sile (69'), va ser l'autor dels dos gols (73' i 90').

Li va costar al Figueres imposar-se al conjunt vallesà. El Mollet va obstaculitzar el joc de l'equip d'Arnau Sala durant el primer temps. Però amb els canvis, els figuerencs van guanyar frescor i Teixi va ser el jugador decisiu. Després de l'encert d'ahir, l'exdavanter de l'Olot ha marcat set vegades dos gols en un partit. La Unió ha sumat 40 punts de 45.

MOLLET
0
FIGUERES
2
MOLLET:
Marc, Toni Ruiz (Alberto 56'), Duran, Toni Garcia, Fran, Chiqui, Fortuny (Juan 73'), Cris (Macedo 73'), Bauli, Chelo i Riki (Lass 89').
FIGUERES:
Ureña, Alforcea, Pipa, Murga, Moñino, Luque (Jairo 69'), Del Campo (Argi 80'), Sile (Teixi 69'), Pep Esteve (Cruz 55'), Merca (Mate 55') i Toti Terradellas.
GOLS:
0-1 (73') Teixi. 0-2 (90') Teixi.
ÀRBITRE:
Moreno Berenguer.
T.G.:
als locals Fran, Chiqui, Fortuny i Cris i als visitants Pipa, Del Campo i Sile.
PÚBLIC:
unes 150 persones al municipal germans Gonzalvo de Mollet, amb una seixantena de seguidors de la Unió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)