3a DIVISIÓ

TERRASSA-BALAGUER

El Terrassa guanya àmpliament el Balaguer

El Terrassa continua amb la seva particular escalada de llocs en la classificació i ahir va aconseguir una golejada que allunya els de Miquel Olmo de la zona perillosa.

L'enfrontament va començar bé per als terrassencs, que en el minut 9 es van avançar gràcies a una perfecta vaselina d'Urbano, desprès de rebre una passada de Carlos. Cinc minuts abans, el mateix Urbano ja havia estavellat un xut al pal. Els locals, tot i el gol, van anar atacant i van ofegar un Balaguer que intentava evitar l'allau de joc amb moltes faltes. Molist, en rematar de cap una centrada de Montero, va marcar el 2-0 abans del descans (34'). I la cosa podia haver estat pitjor per als visitants, que van veure com Nogués havia de fer una aturada abans de la mitja part.

En el segon temps, Carlos va aprofitar una assistència d'Urbano per sentenciar.