2a divisió A

Raül Agné

Entrenador del Girona

«Felicito els jugadors per l'esforç»

«Ens faltava desplegar-nos amb més força, però el partit el teníem controlat»
«Nosaltres poc honorables? Si volem parlar de ‘fair-play', fem-ho de veritat»

poc verticals


l'acció de l'1-1


A Raül Agné l'esperaven amb les urpes afilades. I la primera pregunta va ser per dubtar de l'honorabilitat dels gironins en l'acció que va suposar l'1-1 de Chechu, a cinc minuts del final. «Nosaltres poc honorables?», es va enfilar el tècnic del Girona. «Primer de tot, heu de saber que nosaltres avisem el rival que no tirem la pilota a fora. I segon, en aquella acció, la pilota ja és a fora. I hi ha un àrbitre. Quan ell dóna el consentiment, es fa efectiu el servei de banda i se juga. Si volem parlar de fair-play, parlem de fair-play de veritat, tal i com l'entenem la majoria de professionals», va afegir Agné, que encara en va deixar anar una més: «El jugador que demanava l'assistència ha continuat jugant», deixant entreveure que la voluntat del jugador del Ponferradina que havia quedat estès a terra era probablement la de guanyar minuts interrompent el matx. «Parlem del partit», va convidar el tècnic després de la seva llarga resposta.

Posats en matèria, Agné va comentar que tot anava sobre el guió mentre va persistir el 0-0. «Hem tingut el control del joc i de la pilota. Hem creat un parell de clares ocasions que no han entrat i sabíem, com així ha estat, que al davant tindríem un rival que no pararia de barallar-se. I l'1-0 ens ha desorientat i ells han tingut bones fases. No ens generaven perill, però tampoc estàvem còmodes». Agné va defensar que la maduració del partit era l'adequada mentre el marcador no s'havia alterat. «Nosaltres fèiem la proposta més difícil, que era jugar-ho tot. I en sortíem ben parats, perquè de seguida eliminàvem la seva primera línia. És cert que després ens faltava desplegar-nos amb més força, però teníem la situació controlada.» Agné no va tenir ni un retret cap als seus jugadors. Ben al contrari: «Els felicito, perquè s'han esforçat molt» i va reconèixer que els dos equips tenien motius per lamentar-se: «Davant nostre hem tingut un rival molt digne. Suposo que ha de ser cardat que s'escapi una victòria de la manera com se li ha escapat, però per nosaltres l'empat també ha tingut un gust agredolç, perquè al final hem tingut ocasions prou clares com per haver guanyat el partit», va concloure el tècnic gironí.

Claudio Barragán Tècnic del Ponferradina

«En alguna ocasió hem fet gol així»

X.M

El tècnic del Ponferradina, Claudio Barragán, va haver de respondre sobre l'1-1 en la primera pregunta. L'exdavanter del Deportivo va admetre que el Girona havia avisat el seu equip abans del partit que no llançaria la pilota fora en el cas que caigués un jugador damunt el terreny de joc. «Ells ja ens havien avisat. Han continuat la jugada i era l'àrbitre qui havia d'aturar el joc i no permetre que traguessin de banda. En alguna ocasió nosaltres també hem fet gol així. Són coses que passen en futbol.»

Barragán, que havia substituït José Carlos Granero, va comentar que el seu equip havia tingut problemes amb el joc del Girona. «Per una cosa o per altra, se'ns escapen els punts. És el pa de cada dia.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)