Internacional

EUROPA LEAGUE

QUARTS (ANADA)

Velles sensacions a Vila-real

El conjunt valencià rep el Twente amb l'ambició de ser a semifinals per segon cop

El club de la Plana Baixa ha reactivat els rituals del 2006, en la lliga de campions

Vila-real té fam de títols i Europa torna a ser la gran motivació del projecte d'un Fernando Roig que, més enllà del bon joc i del reconeixement, encara espera recollir els fruits de la seva feina en forma de trofeus. I avui, per rebre el Twente, vigent campió holandès, la institució de la Plana Baixa ha demanat que hi hagi un Madrigal ple a vessar i que l'afició contagiï els jugadors acompanyant l'autocar en el camí a l'estadi, una litúrgia que rememora la lliga de campions del 2006, quan els Riquelme, Forlán i companyia es van quedar a un pas de la final de la Champions.

«Tenim la motivació d'uns quarts de final de l'Europa League i aquest club té la maduresa per aconseguir títols», manifestava ahir un Juan Carlos Garrido que continua sense poder disposar de Marcos Senna però que, aquesta vegada sí, podria sortir amb Nilmar i Rossi com a parella atacant, després que fos Marco Rubén en el lloc del brasiler el que va jugar d'inici dissabte contra el Barça.

Al davant, el Vila-real tindrà el vigent campió d'Holanda, un Twente que ha deixat pel camí el Rubin Kazan i el Zenit de Sant Petersburg, a priori candidats al títol. L'equip de Michel Preud'homme arriba amb tots els seus efectius disponibles. Amb Theo Janssen sempre perillós en les jugades a pilota aturada, Bryan Ruiz i Chadli desequilibrant per les bandes i els gegants Janko i Luuk de Jong intimidant dins l'àrea.

El Porto aparca l'eufòria.

Així ho va reconèixer el tècnic André Villas Boas, que ha apel·lat a un «ambient competitiu» per afrontar l'eliminatòria contra l'Spartak de Moscou. Sobretot per la necessitat de treure un bon resultat en l'anada per anar amb garanties a Moscou. Emídio Rafael, lesionat, és l'única baixa que tenen els dracs, per la qual cosa Villas Boas podrà disposar del seu onze de gala.

ELS PARTITS

Quarts de final
Porto - Spartak de Moscou
21.05 h (C+F)
PSV Eindhoven - Benfica
21.05 h (C+)
Vila-real - Twente
21. 05 h (Cuatro)
D. Kíev - Sp. Braga
21.05 h (C+L)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)