Internacional

EUROPA LEAGUE

QUARTS (ANADA)

El Madrigal també s'atipa de gols

VILA-REAL

5

TWENTE

1

VILA-REAL:

Diego López, Mario, Marchena, Gonzalo (Capdevila, 71'), Català (Kiko, 82'), Musacchio, Bruno, Borja Valero (Cani, 79'), Cazorla, Rossi i Nilmar.

TWENTE:

Mihaylov, Rosales, Onyewu, Wisgerhof, Tiendalli, Douglas, Brama (Landzaat, 77'), Bajrami, Ruiz (Chadli, 60') i De Jong (Janko, 32')

GOLS:

1-0 (22') Marchena. 2-0 (43') Borja Valero. 3-0 (45') Nilmar. 4-0 (55') Rossi. 5-0 (80') Nilmar. 5-1 (91') Janko.

ÀRBITRE:

Aleksei Nikolaev.
T.G.:
Janko, Rosales i Cazorla..
T.V.:
Cap.

El Madrigal no va voler ser menys que el Bernabéu i el Camp Nou i va tancar la setmana europea amb l'enèsima golejada. Una exhibició que deixa el Vila-real a tocar de les semifinals.

Marchena, aprofitant una bona pentinada de Musacchi, va fer el primer a plaer. Borja Valero en un cara a cara amb Mihaylov va enfilar la golejada i, encara en el primer temps, Nilmar va aprofitar un mal rebuig de Wisgerhof per deixar els holandesos amb un pam de nas.

Llevat d'uns primers minuts d'indecisió, els homes de Garrido van passar per sobre del campió holandès i no van desaprofitar el seu domini per segellar l'eliminatòria després de la represa. Rossi va fer el quart amb una gran paràbola que va entrar per l'escaire i Nilmar va tancar el duel amb un gran moviment sense tocar la pilota i batent Mihaylov amb un xut potent. Només en el temps afegit, l'austríac Janko va poder fer el gol de l'honor del conjunt que dirigeix Michel Preud'homme. Llevat d'una sorpresa majúscula en la tornada a Enschede, el Vila-real és equip de semifinals.

Lesió de Gonzalo.

Una dura entrada de Janko per darrere va obligar l'argentí a abandonar el terreny de joc i una primera exploració va determinar que podria tenir trencat el peroné, per la qual cosa el central groc es perd el que queda de temporada.

ELS PARTITS

Porto - Sp. Moscou
5 - 1
Benfica - PSV Eindhoven
4 - 1
Vila-real - Twente
5 - 1
D. Kíev - Sp. Braga
1 - 1

El Porto té tots els números de ser el rival

El Porto va golejar l'Spartak de Moscou i s'entreveu com a rival del Vila-real en les semifinals (5-1). Un hat-trick del colombià Falcão, Maicon i Varela van deixar en anècdota el gol de Kombarov. També ho té tot de cara el Benfica, que amb dos gols de Salvio, un de Saviola i un d'Aimar va golejar el PSV Eindhoven (4-1). L'única eliminatòria que resta igualada és la que disputen l'Sporting de Braga i el Dínamo de Kíev (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)