2a divisió A

Raül Agné

Entrenador del Girona

«No m'obsessiona la promoció»

«Les matemàtiques diuen que estem a 15 de baix i a 2 de dalt. L'equip, molt humil, pencarà»
«En un moment puntual pot passar... Està fent un esforç molt gran per competir»

EL «PLAY-OFF»


l'expulsió de moha


L'entrenador del Girona, Raül Agné, va voler saber els motius de l'expulsió de Moha. Per això va anar a parlar amb el col·legiat, el madrileny Del Cerro Grande, sobre la mateixa gespa al final del partit. A la sala de premsa, amb la companyia de la música que sortia del vestidor del Las Palmas durant una bona estona, Agné va parlar de l'1-1 i dels seus jugadors. Però el tècnic de Mequinensa va haver de respondre del play-off d'ascens a primera, que el Girona té a dos punts. «Jo valoro el rendiment de l'equip tota la temporada. No m'obsessiona això de la promoció. No m'agrada parlar d'això. Valoro els partits i prou, i avui [ahir] l'equip ha jugat per guanyar».

Agné es resistia fins ahir a parlar de la lluita pel play-off, però reconeix que no fer-ho ara seria ridícul. «Sóc cautelós. Intento ser com més humil millor. Però de vegades la humilitat voreja el ridícul i dir ara que hem de pensar en la permanència estaria vorejant el ridícul. Les matemàtiques diuen que estem a 15 de baix i a 2 de dalt i intentarem deixar l'equip com més amunt millor. Si no ho fem serà perquè no podem, no perquè els jugadors es relaxin. No és el pensament d'aquest equip. El grup és molt i molt humil i molt pencaire».

«El millor grup».

Agné va elogiar el treball dels seus jugadors en una tarda molt calorosa. «Com a entrenador, aquest grup és el millor que he entrenat mai. Tenen 47 punts i en falten 27. Jo valoro això».

L'extècnic del Recreativo acabava de parlar de Moha. «Nosaltres en parlarem demà [avui]. No li he de dir res, a Moha. Està fent un esforç molt gran per competir cada setmana. No li puc retreure res, al revés. S'ha de saber estar al camp i saber què passa. En un moment puntual pot passar. L'àrbitre estava a prop i l'ha expulsat. Per regla de tres, tots els partits haurien d'acabar set contra set. Quan jo jugava, em cagava en la mare que va parir tots els jugadors».

Agné va elogiar el partit de Chechu i va admetre que Luso havia notat la inactivitat. «Li ha pujat el bessó, l'isquiotibial, el quàdriceps... Però no té cap problema greu», va dir, comprensiu, respecte a l'aragonès.

J.M. Rodríguez Entrenador del Las Palmas

«Hem jugat millor onze contra onze»

J.F

Després de quatre victòries seguides, el Las Palmas va empatar i el seu entrenador, Juan Manuel Rodríguez, tampoc va fer escarafalls. Rodríguez va admetre que els seus jugadors s'havien accelerat massa després de l'expulsió de Moha (55'). «Hem jugat millor onze contra onze que onze contra deu. Amb un jugador més ens hem relaxat una mica, ens hem confiat, ens hem impacientat i hem jugat massa accelerats».

Rodríguez, que va rellevar Paco Jémez al gener, va valorar la capacitat de resistència del Girona. «De vegades no creiem que la defensa sigui una arma i, amb deu jugadors, ells ens han fet accelerar, cosa que té mèrit», va dir. Rodríguez va qualificar d'«accident» l'acció de Barbosa en l'1-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)