Internacional

EUROPA LEAGUE

QUARTS DE FINAL (TORNADA)

La tercera semifinal groga

El Vila-real s'imposa en el tràmit a Holanda i oblida la recent i dura golejada a Mestalla

El «submarí» arriba per tercer cop en la seva història a una semifinal continental

El Vila-real, després de naufragar i fer aigües a Mestalla en el darrer partit de lliga (5-0), no es va permetre cap patinada a l'Europa League i malgrat el còmode resultat assolit en l'anada al Madrigal (5-1), ahir va tornar a imposar-se al Twente i va confirmar el seu accés a semifinals. Els de Garrido, que tenien les baixes per sanció de Cazorla i Nilmar, van prendre's el tràmit que molt seriosament van vèncer amb tres gols –dos de penal– que, de fet, simbolitzen els tres cops que els grocs hauran participat en unes semifinals europees.

Els de la Plana, amb la feina feta, no van arriscar i van deixar que els holandesos somiessin amb la remuntada. Un somni que es va estavellar amb la bona organització defensiva dels visitants, que van arreplegar-se per intentar acabar de ferir el Twente amb la velocitat dels contraatacs. El gol dels locals a la mitja hora va quedar en anècdota. El partit semblava adormit, però després del descans el Vila-real va despertar per deixar constància de l'autoritat que a Europa l'ha conduit a encadenar vuit partits invicte (set victòries i un empat). Un penal sobre Wakaso comès per Dwight Tiendalli, que li va comportar l'expulsió, va donar ales a un Vila-real que va rematar la feina amb un altre penal transformat per Marco Rubén –el primer va ser anotat per Rossi– i un golàs de Cani en el darrer segon.

L'emoció a Braga.

Mentre el Benfica confirmava l'accés a les semifinals fent bona el seu avantatge de 4-1 empatant a dos gols en la seva visita al PSV, a Portugal, l'Sporting de Braga assolia una classificació gairebé èpica, ja que va jugar una hora amb un home menys per l'expulsió de Paulo César en el minut 29 per una entrada a Iarmolenko. Això va convertir el matx en un patiment constant per als locals, que van acabar resistint (0-0).

ELS RESULTATS

Sp. Moscou - Porto
2-5 (1-5)
PSV - Benfica
2-2 (1-4)
Twente - Vila-real
1-3 (1-5)
D. Kíev - Sp. Braga
0-0 (1-1)
Semifinals
Porto- Vila-real
28/4/11 (anada)
Benfica- Sp. Braga
28/4/11 (anada)
TWENTE
1
VILA-REAL
3
TWENTE:
Boschker, Tiendalli, Onyewu, Douglas, Buysse, Brama (Landzaat, 59'), Janssen, Leugers, Bajrami, Ruiz (Bannink, 76') i Janko (John, 70').
VILA-REAL:
Diego López, Gaspar, Musacchio, Marchena (Joan Oriol, 74'), Català, Bruno Soriano, Matilla, Borja Valero (Cani, 61'), Wakasso, Rossi (Hernán Pérez, 72') i Marco Rubén.
GOLS:
1-0 (31') Bajrami. 1-1 (59') Rossi, de penal. 1-2 (83') Marco Rubén, de penal. 1-3 (89') Cani.
ÀRBITRE:
W. Collum (Escòcia).
T.G.:
Buysse, Leugers i Català.
T.V.:
Tiendalli (59').

El Porto torna a golejar l'Spartak de Moscou

S.H

El Porto serà el rival del Vila-real en les semifinals després de golejar un altre cop l'Spartak de Moscou, aquesta vegada a l'estadi Luzhniki. Hulk, en un contraatac; Cristiano Rodríguez, de cap, i Guarín, amb un xut creuat, van deixar el duel sentenciat just després de la represa i Falcão i Rubén Micael van ser els encarregats de respondre als gols de Dzyuba i Ari, consolidant la golejada. En total, un resultat total de 10-3 favorable als homes de Villas Boas, que ara amb la lliga al sarró buscaran consolidar la seva gran temporada en l'Europa League. El proper escull, el Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)