Més futbol

VII TORNEIG D'ALEVINS VILA DE PERALADA

Segon títol per al Real Madrid

Va guanyar la final al Betis (1-0) i el Barça va ser tercer després de golejar l'Espanyol (6-1)

El Real Madrid va inscriure per segon cop –ja ho havia fet l'any 2009– el seu nom en el palmarès del torneig d'alevins Vila de Peralada, que continua comandant el Barça amb quatre títols. L'Espanyol va perdre dissabte l'oportunitat de revalidar el títol que havia aconseguit l'any passat i en el partit pel tercer i quart lloc va ser golejat pels blaugrana (6-1). El Girona va ser cinquè després de derrotar l'Europa (2-0) i el Peralada va ser millor que el Vilamalla en el duel alt-empordanès pel setè i vuitè llocs (3-0).

El Madrid no va poder decantar fins als últims compassos de partit una final molt igualada contra el Betis (1-0). El partit, amb ocasions en les dues porteries, el va resoldre Micrea Alexandru amb un gol en el minut 38. Com cada any, el públic va omplir tots els dies la tribuna del camp municipal en un exquisit ambient de futbol

L'onze ideal.

L'organització va mirar que tots els equips estiguessin representats en l'onze ideal del torneig, que va quedar format per Joan Suñer(Peralada), Rafael Díaz (Betis), Joan Altimira (Espanyol), Benjamín Garay (Real Madrid), Arnau Comas (Barça), Mohamed Aiman (Real Madrid), Pol Barbas (Europa), Pau Busquets (Vilamalla), Sergio Gómez (Barça), Pedro Ruiz (Betis) i Ignasi Domínguez (Girona).

Adrià Rojas (Barça) i Carlos Manuel de la Peña (Real Madrid) van rebre el trofeu al porter menys golejat i Sergio Gómez (Barça) va ser el màxim golejador del torneig amb sis gols. El també blaugrana Lucas Sanllehí va ser l'autor del millor gol del torneig (durant el partit pel tercer i quart lloc contra l'Espanyol) i Daniel Ribelles (Espanyol) va ser escollit com el jugador amb més projecció. Joel Casado (el 21 d'octubre farà 10 anys) va rebre el trofeu al jugador més jove del torneig. L'Europa va ser escollit equip amb més fair-play, mentre que l'organització també va premiar l'equip amb millor afició, que va ser la del Betis.