2a divisió A

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Santamaría encara hi creu

El porter, clar: «Qui no pensi en el ‘play-off' que se'n vagi cap a casa»

Baixa a Salamanca, el navarrès veu el Girona ficat en la lluita a dalt

Roberto Santamaría
PORTER DEL GIRONA
«Si els equips que estan a baix i que gairebé no tenen possibilitats matemàtiques [Albacete o Tenerife] encara creuen que poden salvar-se, què no pensarem nosaltres? Qui no pensi en el play-off, que agafi les maletes i se'n vagicap a casa»
«[L'equip s'està desinflant?] Ni el Barça està en el seu millor moment. És difícil mantenir un bon to tota una temporada. No sé si estem en un sot o en una etapa no tan bona, però vam passar una ratxa així al principi i després ja es va veure el que va passar [cinc victòries seguides i deu partits sense perdre]»

Amb l'1-0 de divendres a Salamanca, el Girona té el play-off d'ascens a primera divisió a cinc punts. Falten set jornades i el porter del Girona Roberto Santamaría no vol desercions en la plantilla: encara creu que es poden classificar entre els sis primers. Tot i que l'equip de Raül Agné ha obtingut 3 punts dels últims 12 i se'l veu espès, l'exjugador del Màlaga és clar i rotund: «Qui no pensi en el play-off que agafi les maletes i se'n vagi cap a casa.»

Santamaría és un jugador amb caràcter i serà dels últims a deixar de lluitar per acabar entre els sis primers. L'exporter de l'Osasuna B ha jugat 28 partits, en què ha encaixat 31 gols. Després que l'equip hagi exhibit mostres de flaquesa, assegura que encara hi ha marge per acabar a dalt. Recorda que l'equip va estar espès al començament de la primera volta i que es va embalar a principis del 2011, amb cinc victòries seguides i 24 punts de 30. Per què no pot tornar a passar?, considera el porter del Girona.

Recuperat de la malaltia.

Després de dos dies de festa, la plantilla gironina va tornar ahir a entrenar-se a Riudarenes. Santamaría ho va fer a ple rendiment després que fos baixa a Salamanca per malaltia. El jugador havia passat una mala setmana: havia tingut vòmits i durant un parell de nits, febre: «Si el partit hagués estat dissabte o diumenge hauria tingut més temps per recuperar-me, però com que tenia l'estómac regirat, tampoc no podia prendre'm gaire res i no em vaig recuperar.» El porter havia jugat els anteriors vint-i-tres partits de titular, fins que va ser baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)