3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

PREMIÀ

El migcampista Pol Rueda «expulsat» des del sofà de casa

Víctor Morillo va jugar amb la fitxa de Rueda contra l'Amposta i va veure la vermella

El Premià, descendit des de fa una setmana, haurà de donar la cara per alineació indeguda

Pol Rueda
JUGADOR DEL PREMIÀ
«En cap moment vaig autoritzar que s'utilitzés la meva fitxa perquè ningú m'ho va consultar. No sabia res i em vaig sorprendre molt quan ho vaig llegir als diaris»
«Ara em preocupa el que pugui passar i el que decideixi la federació, perquè no hi he tingut res a veure i em puc trobar amb un problema»

El jugador del Premià Pol Rueda va ser expulsat dijous passat al camp de l'Amposta. El més curiós és que Pol, que va veure la vermella directa en el minut 89, ni tan sols s'havia desplaçat amb l'equip. Per sorpresa del jugador, que no havia estat present al camp i que, a més, en tota la temporada no ha vist cap targeta vermella, apareixia l'endemà com a expulsat en els mitjans de comunicació. Qui realment va ser expulsat un minut abans que l'àrbitre xiulés el final del partit va ser el jugador Víctor Morillo, que va jugar amb la fitxa de Pol Rueda, ja que el Premià havia perdut les fitxes de dos dels seus jugadors. Així, l'exjugador del Llagostera i el Mataró, va posar-se en contacte amb el club per demanar explicacions del que havia passat. Ara la federació és la que haurà de decidir si al Premià se li retira el punt aconseguit al camp de l'Amposta, fet poc important per als del Maresme, ja descendits, però sí transcendent per a l'Amposta, que s'està jugant la vida. El problema principal, però, recau en la possibilitat que se sancioni el jugador per l'expulsió i no pugui jugar algun dels últims partits del curs. És per això que Pol i el seu representant, Fran Gallardo, estan en espera de la correcta resolució dels fets per part del club i la federació, de manera que el jugador no es vegi perjudicat per l'acció del seu club i que ell desconeixia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)