Més futbol

REGIONAL PREFERENT

RIPOLLET

El Ripollet celebra els 90 anys de vida amb el retorn a primera catalana nou cursos després

Francesc Inglada
PRESIDENT DEL RIPOLLET
«Vam decidir apostar per un entrenador i per uns jugadors i en tres anys n'hem recollit els fruits»
«Serà un any per descobrir una nova categoria. L'objectiu, evidentment, serà no patir i, si pot ser, donar alguna sorpresa»
Jordi Muñoz
ENTRENADOR DEL RIPOLLET
«Hem assolit l'objectiu abans del previst. Ara anem pel títol contra el Figueres, que té més pressupost, però acabar en la segona posició no seria cap decepció»

La nova primera catalana que s'estrenarà el proper curs per la reestructuració de les categories del futbol català ja coneix un nou integrant, el Ripollet, que ja ha assolit matemàticament l'ascens. El conjunt vallesà, que ha dominat el grup juntament amb el Figueres, ha aprofitat d'allò més bé el fet que fins a sis equips optin a l'ascens. «Era una gran oportunitat. Fa diverses temporades que acabem en la zona alta, i ara ho havíem d'aprofitar. Estàvem preocupats, perquè hi ha grans conjunts en el grup, però ho hem aconseguit», afirma Francesc Inglada, president de l'entitat ripolletenca les tres darreres campanyes i que abans n'havia estat tècnic durant cinc cursos. «Tothom en el club ha treballat dur, hem assolit recursos econòmics sense grans patrocinadors i ara en recollim els fruits», recorda el dirigent.

Ara, pel títol.

Un cop assolit l'ascens, la cirera del pastís seria guanyar el campionat. Per aconseguir-ho, però, han de vèncer aquesta jornada contra un Figueres que, amb un partit menys, avantatja el Ripollet en tres punts. «Anem pel títol contra un Figueres que té més pressupost, però acabar en la segona posició no seria cap decepció», afirma el tècnic, Jordi Muñoz. Guanyi o no el títol, el Ripollet ja ha banyat en or l'any del seu norantè aniversari, el del retorn a primera catalana.

LA FITXA

CLUB DE FUTBOL RIPOLLET
Any de fundació: 1921 Camp: municipal de Ripollet President: Francesc Inglada Equipament: Samarreta vermella, pantalons negres i mitges negres Web: www.cfripollet.es Classificació actual: 2n del grup primer de preferent (64 punts) Cursos a 1a catalana: 6 (del 1997/98 al 2002/03)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)