2a divisió A

Raül Agné

Entrenador del Girona

«Potser l'equip ha fet més del que pot»

«Fa molt de temps que no veig possibilitats, i ho dic amb la boca ben grossa»
«Amb l'1-1, han demostrat que són més espavilats, més arrogants, que són de primera»

EL «PLAY-OFF»


EL RAYO


L'entrenador del Girona, Raül Agné, estava molt enfadat ahir, després de l'1-3. Agné va reconèixer que els seus jugadors havien estat menys desperts que els del Rayo. Va recordar que la plantilla ja havia complert l'objectiu inicial, la salvació, i que ha rendit per sobre del potencial que té. «[Està saturat l'equip? Li falta creativitat?] Això és divagar i analitzar les coses en funció dels resultats. Es pot donar més? Sí, i demà [avui] ja prepararem el partit del Celta. Potser l'equip ha donat més del que pot, per dir-ho d'una altra manera. Potser ha fet més del que pot», va afirmar el tècnic de Mequinensa.

Amb 48 punts, deu més que el dinovè, el Girona, dotzè, té la salvació a tocar. Una altra cosa és que el play-off sigui una quimera. «Ja fa molt de temps que no veig possibilitats de jugar-lo, i ho dic amb la boca ben grossa». Després de la derrota d'ahir, l'extècnic del Recreativo va afirmar que la plantilla no té prou «intel·ligència» futbolística. «No tenim nivell per competir. Ells han jugat pitjor en la primera part, però han estat més contundents [...] Amb l'1-1 de falta, han demostrat que són més espavilats, més arrogants, que són un equip de primera i nosaltres, un de segona».

Agné va parlar gairebé a parts iguals del partit i de la seva valoració sobre el rendiment de l'equip. Va lamentar que els seus jugadors no haguessin fet el 2-0 i va detectar errors «grossos» en els tres gols del Rayo Vallecano. «En el primer, endevino allà on no ha d'anar la pilota; en el segon, perdo una pilota que no he de perdre, i en el tercer, que sí tu, que si jo, i gol. I així és molt complicat».

«Teniu memòria o no?».

A Agné li van recordar que els dirigents del Girona havien llançat el missatge de l'ascens, a diferència de la seva cautela habitual. «El club ha d'il·lusionar i està fent la feina molt ben feta. Però teniu memòria aquí o no? Doncs recorreu a la memòria. I mirem d'on ve el Girona i on està». El tècnic de Mequinensa va elogiar la feina que està fent el consell, que permetrà que en el futur el Girona pugui competir contra el Betis o el Rayo. «Ara no estem preparats». Va ser la seva última frase. I després es va fer el silenci.

José Ramón Sandoval Tècnic del Rayo

«Tenia por de la precipitació»

X. MASACHS

Abans que José Ramón Sandoval entrés a la sala de premsa, se sentien crits i càntics que venien del vestidor del Rayo, conscient que l'ascens és molt a prop. «Ens ho havíem marcat. Guanyar aquí era més important que els partits que queden; teníem molt de respecte al Girona», va exposar l'entrenador. «Guanyar i de la manera que ho hem fet reforça molt l'autoestima d'aquests herois». Tot i avisar que no s'han d'emborratxar d'eufòria, Sandoval no va amagar l'orgull: «Amb el temps, es valorarà més el que està fent aquest equip. I sent valent, amb proposta de futbol».

El tècnic veia «una mica injust» l'1-0 de la primera part. «He demanat calma al descans perquè tenia por de la precipitació. Havíem de continuar tenint la pilota i no cometre errors. Hem pecat una mica en dues contres en què el Girona podia haver matat el partit». Va elogiar el paper de Juli i Delibasic i la pressió perquè el Girona se sentís incòmode: «Sabíem que si li cedíem la possessió patiríem, perquè no som un equip de córrer darrere la pilota.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)