Més futbol

REGIONAL PREFERENT

FARNERS-GIRONELLA 1-0

El Farners no va trobar la inspiració fins al darrer minut de partit, quan tot feia pensar que s'escaparien dos punts del seu terreny de joc. Rueda va sortir al rescat dels locals en una acció individual impressionant que va acabar amb un xut des del vèrtex de l'àrea que va entrar per tot l'escaire. Tot i jugar l'última mitja hora amb dos homes més per les expulsions dels visitants Pol i Micky, el domini dels farnesencs va ser infructuós. Res a veure amb el que havia estat el partit en la primera part, quan amb onze contra onze els locals van treure el millor que tenien a dins i es van atipar de crear oportunitats de gol. Rueda, Ricky Solà i Cristian Mora van tenir les més clares, però el porter Romero va ser infranquejable i va impedir que el 0-0 canviés abans del descans. En la segona part, l'empenta dels locals va disminuir i la victòria va córrer seriosament perill. / GISPERT
FARNERS:
Jota, Tena (Carlitos, 75'), Reyes, Isaac, Riart, Negre (Butra, 51'), Criado (Martín, 61'), Cristian Mora (Ivan Fernández, 94'), Juanma, Rueda i Ricky Solà.
GIRONELLA:
Romero, Ricky, Sibila, Eme (Toni, 77'), Raül, Pol, Rafa, Dani, Micky, Roger i Moreno (Manubens, 80').
GOLS:
1-0 (90') Rueda.
ÀRBITRE:
Pinel Fernández.
T.G.:
Al local Reyes i als visitants Sibila, Dani i Toni.
T.V.:
Per doble amonestació a Pol (53') i Micky (59'), tots dos del Gironella.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)