Territorial

REGIONAL PREFERENT

PREMIÀ DE DALT - FIGUERES 2-0

Amb l'ascens al sac, la Unió va encaixar la segona derrota consecutiva. Va perdre al camp del Premià de Dalt contra un rival molt ben ordenat defensivament que en la primera part no va deixar que els figuerencs rematessin ni una sola vegada entre els tres pals. Tampoc no ho van fer els locals, en un primer acte de moltes imprecisions i poca vistositat. En el descans, els figuerencs van intentar girar la truita amb un triple canvi (van sortir Teixi, Toti i Jairo), però la sacsejada tampoc no va tenir els efectes desitjats i la Unió va continuar sense trobar la fluïdesa. Els locals van obrir la llauna en una falta que va centrar Roqueta i va rematar Pereira. El gol va fer mal al conjunt empordanès, que va dominar però sense crear perill. I tot i que Teixi hauria pogut fer l'1-1 (90'), abans va ser Pol (88' i 89') qui hauria pogut fer el 2-0, que finalment va acabar arribant en un contraatac de Dani. / EL 9