3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

BALAGUER-MUNTANYESA

La Muntanyesa guanya a Balaguer i jugarà la fase d'ascens

La Muntanyesa es classifica per a la fase d'ascens l'any del debut

Dos gols visitants a la represa deixen el Balaguer en perill

TÈCNIC DE LA MUNTANYESA
«Hem fet un gran partit, sobretot a la segona meitat, amb un bon gol d'Edu de falta que ha estat clau»
«L'explosió d'alegria al final del partit al vestuari ha estat molt gran. Ara toca celebrar-ho i gaudir-ho»
«L'enfrontament ha estat molt net, fins al punt que l'arbitre no ha hagut d'ensenyar ni una targeta»

Poc podien pensar els aficionats de la Muntanyesa a principi de temporada que un equip com el seu, debutant a la categoria, estaria a final de temporada lluitant per un lloc entre els quatre primers classificats de la tercera divisió. Doncs així ha estat, fins a tal punt que la victòria dels de Nou Barris ahir a Balaguer permet a l'equip de Miki Carrillo arribar a la darrera jornada, davant del seu públic, amb l'única preocupació de saber si acaba la lliga en segon, tercer o quart lloc. Tot el contrari del que passa a Balaguer, que amb la derrota d'ahir haurà de lluitar fins al final per salvar la categoria.

I això que l'enfrontament va començar amb un Balaguer molt voluntariós que va controlar el centre del camp, però al qual li va faltar profunditat alhora d'encarar la porteria visitant. Tan sols una triangulació local al minut 5 va ser capaç de trencar la solidesa defensiva dels visitants.

A la represa, però, els locals van pagar el desgast físic de la primera meitat, i la Muntanyesa, després de dos avisos d'Araujo, un al 54' i un altre al 63', va fer el 0-1, gràcies a un llançament de falta executat per Edu. El 0-1 va acabar minant la moral dels de la Noguera que van veure com Araujo segellava la victòria dels de Nou Barris al minut 87.


Miki Carrillo

BALAGUER
0
MUNTANYESA
2
BALAGUER:
Nogués, Pons ( Sosa, 73'), Ramón, Giribet, González, Dago (Tenorio, 75'), Genís, Ciruela, Benet, Adrià Fernández i Figuerola.
MUNTANYESA:
Marc Ramírez, Ferran, Xavi Valls, Barriendos, Gerard Creus, Rubèn, Edu (Raül Hernández, 83'), Joan, Quim Araujo, Villegas (Achille, 70') i Padilla.
GOLS:
0-1 (73') Edu. 0-2 (87') Quim Araujo.
ÀRBITRE:
Galan Baró.
T.G.:
cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)